trzymać się metalowej framugi i dotykać czegoś pod napięciem...
a tak poza tym...
a tak poza tym...

podpis użytkownika
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
pewnie mu powiedział że jak naciśnie to wyleci dołem batonik.
@makabrax
co za różnica czego się trzyma? Nawet jakby się tej framugi nie trzymał to odizolowany i tak raczej nie jest
co za różnica czego się trzyma? Nawet jakby się tej framugi nie trzymał to odizolowany i tak raczej nie jest
podpis użytkownika
“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
@Magik2501
może był w gumiakach
albo w gumowych klapkach marki Kubota :]
może był w gumiakach

podpis użytkownika
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
To przypomina taką zabawe w technikum, jeden łapie za jeden biegun, drugi za drugi i przybija się piatke

Czarni się nigdy, k🤬a nie poddadzą... nosz k🤬a nigdy!! Zobaczcie jak na końcu filmiku denat rwie do przełącznika zapewne mówiąc sobie w myślach staropolskie powiedzonko: "No ja do j🤬ego k🤬a h🤬ja nie dam rady? Ja?!" Cóż, wytrwałość miarą sukcesu... jedni biegną do gniazdka w którym króluje zwarcie, inni podążają drogą innego sukcesu