📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
Właściciel pralki jest idiotą skoro nie wyją blokady bębna montowana w każdej pralce do transportu -.-
Tak się składa, że akurat jestem autorem tego filmiku. Panie cali, pan w takim razie jest trollem co pozjadał wszystkie rozumy. Ta pralka ma chyba z 15 lat i od ładnych paru się tak zachowuje. Czyżby w trakcie jej użytkowania ktoś to tam włożył? Nie sądzę. Wracając do tego efektu, na co dzień nie gra tak ładnie, ale akurat tak ładnie była muzykalnie załadowana praniem.
kaszpirofsky, kopnąłem :]
Co do pralek, w mieszkaniu które teraz wynajmujemy jest pralka Indesit która podczas wirowania osiąga prędkość kosmiczną a rzeczy które się na niej postawi kręcą się pieknie dookoła aż do momentu kiedy spadają na podłogę. Sama pralka wytwarza takie dragnia że podłoga w połowie mieszkania miło łaskocze w stopy. Ciekaw jestem jakie wrażenia ma sąsiad pod nami kiedy pierzemy.
Niestety moja nie gra tak fajnie jak Twoja
Co do pralek, w mieszkaniu które teraz wynajmujemy jest pralka Indesit która podczas wirowania osiąga prędkość kosmiczną a rzeczy które się na niej postawi kręcą się pieknie dookoła aż do momentu kiedy spadają na podłogę. Sama pralka wytwarza takie dragnia że podłoga w połowie mieszkania miło łaskocze w stopy. Ciekaw jestem jakie wrażenia ma sąsiad pod nami kiedy pierzemy.
Niestety moja nie gra tak fajnie jak Twoja
od pierwszej sekundy filmiku miałem bezwarunkowy odruch ruszania głową w rytm ;d miazga
dj pralka
a nasze w akademiku tylko podskakują
szkoda, mamy ich 5 i byłaby niezła dyskoteka
a nasze w akademiku tylko podskakują
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Gdzie można taką dostać?