pewnie buciory tak włożyli

tylko co na to sąsiedzi
podpis użytkownika
Jak upadnę to wstanę- a wtedy Ty masz przej🤬e !!!
a................n
2010-01-05, 12:02
Pewnie w środku siedział murzyn
cali
2010-01-05, 13:33
Właściciel pralki jest idiotą skoro nie wyją blokady bębna montowana w każdej pralce do transportu -.-
k................y
2010-01-05, 13:53
Tak się składa, że akurat jestem autorem tego filmiku. Panie cali, pan w takim razie jest trollem co pozjadał wszystkie rozumy. Ta pralka ma chyba z 15 lat i od ładnych paru się tak zachowuje. Czyżby w trakcie jej użytkowania ktoś to tam włożył? Nie sądzę. Wracając do tego efektu, na co dzień nie gra tak ładnie, ale akurat tak ładnie była muzykalnie załadowana praniem.
Moja ma innego bita bo chyba szybciej wiruje... nie no moja to bardziej jakaś black nap🤬lanka (same stopy i gitara) ;d Gitara od tego, bo wszystkie graty na pralce wydają podobny dźwięk.
k................y
2010-01-05, 14:35
Centurion, Choć mogłeś to kopnąć.
kaszpirofsky, kopnąłem :]
Co do pralek, w mieszkaniu które teraz wynajmujemy jest pralka Indesit która podczas wirowania osiąga prędkość kosmiczną a rzeczy które się na niej postawi kręcą się pieknie dookoła aż do momentu kiedy spadają na podłogę. Sama pralka wytwarza takie dragnia że podłoga w połowie mieszkania miło łaskocze w stopy. Ciekaw jestem jakie wrażenia ma sąsiad pod nami kiedy pierzemy.
Niestety moja nie gra tak fajnie jak Twoja
d................l
2010-01-05, 16:01
od pierwszej sekundy filmiku miałem bezwarunkowy odruch ruszania głową w rytm ;d miazga
A................N
2010-01-05, 16:11
Ma potencjał. Mały MIX na podstawie filmu
mam taka sama pralke ale mitak nie beatuje
podpis użytkownika
Bóg nie jest sadystą, żeby skazywać kogoś na wieczne męczarnie. śmierć to zapłata za grzech, a nie wieczne męczarnie. Po śmierci nie ma nic.
W
2010-01-05, 16:17
dj pralka
a nasze w akademiku tylko podskakują

szkoda, mamy ich 5 i byłaby niezła dyskoteka