📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
McQurwa napisał/a:
Takie agresywne najbardziej mnie rajcują, r🤬albym ją aż po pachy
Nie wiem, ja tam bym jej nakopał do mordy, ale co kto lubi. Swoją drogą, feyk.
Takie rzeczy robilo sie na informatyce tylko nie potrzeba bylo zdjecia wystarczyl screen pulpitu i ukrycie ikonek:)
Śmierdzi fejkiem na kilometr. A swoją drogą to ta linijka na końcu też mogła być wydrukowana.
SQT napisał/a:
Jednak azjaci się niedorozwinięci.
Dobrze wiedzieć.

Dwa błędy w tak krótkim zdaniu - to nawet ja tak nie potrafię.
Mnie bawilo kiedys robienie zrzutu ekranu i ustawianie go jako tlo, później tylko ukryc ikony.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie