👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:30

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co jak co ale bambo biegnąc za białym i tak musiał podciągać spodnie....

Ten kanał już chyba nie istnieje od 5 lat a film gościł w większości kompilacji....
Co jak co ale murzyny mają zajebistą solidarność. Koleś który posłał prankstera na ziemie nie szedł z kolegą ale i tak postanowił wypłacić lepe żartownisiowi. Chyba że to ustawione gówno to nieważne

Ten prakster chyba dostał w ryj za bycie białym w tej dzielni, bo bambus wyprowadził cios jeszcze przed samym prankiem
Widziałem kilka tych "śmiesznych" pranków w wykonaniu tego gościa. On ma chyba jakiś fetysz bycia bitym przez murzynów

Szmicer napisał/a:
Co jak co ale murzyny mają zajebistą solidarność. Koleś który posłał prankstera na ziemie nie szedł z kolegą ale i tak postanowił wypłacić lepe żartownisiowi. Chyba że to ustawione gówno to nieważne
Żaden murzyn nie przepuści okazji na pójście do więzienia.
Ciekawe czy te gangusy wiedzą skąd się wzięła moda na noszenie gaci na wierzchu. Mnie to osobiście bawiło kiedy widziałem takich skejcików na ulicy. Teraz już tego mniej
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie