👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Meyrin napisał/a:
ale po c🤬j go kopie?
psikus, qrwa jego mac

podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Mały, kontrolny wp🤬l jeszcze nikomu nie zaszkodził
Skąd się wzięło to pedalskie pranksterstwo...
Zamiast znaleźć sobie jakieś ambitne zajęcie, to p🤬dy przebierają się za parówki, konie czy inne gówna i straszą ludzi.

Skąd się wzięło to pedalskie pranksterstwo...
Zamiast znaleźć sobie jakieś ambitne zajęcie, to p🤬dy przebierają się za parówki, konie czy inne gówna i straszą ludzi.
@up
Ty, to jeszcze nic. Dzisiaj słuchałem w radio jak do jakiejś Ikei wezwano policję bo klienci bawili się w chowanego i personel nie mógł ich znaleźć
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Ty, to jeszcze nic. Dzisiaj słuchałem w radio jak do jakiejś Ikei wezwano policję bo klienci bawili się w chowanego i personel nie mógł ich znaleźć

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Uwielbiam patrzeć jak ludzkie odpady- czytaj "pranksterzy", zbierają wp🤬l.
Na Universytecie Syracuce, był żartowniś co uwielbiał robić takie głupoty.
Mój współlokator pracował w weekendy w nightclubie i wstał o 17, żeby iść na nockę. . Żartowniś schował się na campusie w jednej z lodówek, a mój współlokator, jak zrobił sobie kawę to otwarł lodówkę, żeby wyciągnąć mleko. Żartowniś wyskoczył a mój kumpel oblał go gorącą kawą. Skórę twarzy miał poparzoną w stodpniu 2B. Tak się kończą głupie żarty.
Mój współlokator pracował w weekendy w nightclubie i wstał o 17, żeby iść na nockę. . Żartowniś schował się na campusie w jednej z lodówek, a mój współlokator, jak zrobił sobie kawę to otwarł lodówkę, żeby wyciągnąć mleko. Żartowniś wyskoczył a mój kumpel oblał go gorącą kawą. Skórę twarzy miał poparzoną w stodpniu 2B. Tak się kończą głupie żarty.
Jakby na moją kobitę taki wys...
A nie mam kobity. No nie ważne.
A nie mam kobity. No nie ważne.
Velture napisał/a:
@up
Ja sie k🤬a nie dziwie. Sam k🤬a zgubiłem sie z 3 razy w tym gównie... escape room to przy tym pikuś
Siarczysty kop na wątrobę. Obrońca samicy zna się na rzeczy. Piwko leci, no dwa piwka.

Meyrin napisał/a:
nigdy nie zrozumiem takich głupich żartów, ale po c🤬j go kopie?
Przypuszczam ze dla zabawy.Skoro dla niego smieszne jest straszyc ludzi to dla kogos innego moze byc smieszne spuscic komus lomot, ot takie czasy

panar3 napisał/a:
Siarczysty kop na wątrobę. Obrońca samicy zna się na rzeczy. Piwko leci, no dwa piwka.
Ty wiesz gdzie jest wątroba? Zaj🤬 mu w trzustkę/śledzionę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie