👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

2x UP
Dota i Lol opierają się na fanowskiej mapie do warcraft III. Więc powinno się raczej mówić "Chińczycy skopiowali skopiowany produkt"
Dota i Lol opierają się na fanowskiej mapie do warcraft III. Więc powinno się raczej mówić "Chińczycy skopiowali skopiowany produkt"

skośni kradną wszystko co się da.. każdy pomysł i jazda na produkcję z tym.

Aeon napisał/a:
2x UP
To tak jak byś powiedział że cs 1.6 się opiera na wolferstainie na przykład.
Ten sam gatunek gry ale jednak gra inna. Tutaj widzimy grę która kropkę w kropkę powstała na bazie lola tylko podmienili niektóre tekstury a to jest już inna sprawa.
Ja pie*dole, przecież to jest Lauge of legends, z tym że tutaj są powgrywane jakieś chu*owe tekstury do map i wież.

2X UP Cs 1.6 to mod do half life cos Ci ten przykład nie wyszedl

Zróbmy naszą polską grę gdzie walczyć będą muslimy, politycy, katole, mamy madzi itp

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie