Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:15
🔥 Szybka karma na śląsku - teraz popularne
konto usunięte 2012-07-31, 18:19 13
Uwielbiam American Dad i Family Guy
Zgłoś
Templariusz Mariusz 2012-07-31, 22:24 21
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-31, 22:45 8
cod2 najlepsza część ever.
Zgłoś
wudun 2012-07-31, 23:03
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
dymion 2012-07-31, 23:06
grałem chyba tylko w V WaW. może i niezła, gdyby tylko nie śmieszny system a'la pudzian - "cały czas do przodu". no ale pewnie chcieli się czymś odróżnić od 'kill all' serii MoH.
Zgłoś
S.O.A.D. 2012-07-31, 23:10
@smartboy

high five! odnośnie gier: brak dobrego shootera. jeszcze bf3 jest spoko, ale również jest to marka idąca na dojenie, a nie jakość. wystarczy spojrzeć jak szybko po sobie wyszły bfbc2, moh i bf3. z kolei cod (co pewnie każdy wie) nie zmienił silnika graficznego przez całą serię modern warfare. a black ops i jego następca black ops II (nie wiem nawet czy już wyszedł, czy jeszcze nie) to pomyłka. cody nigdy nie przypominały "prawdziwej wojny", tylko film akcji. miało się dziać. i activision robił to nieźle, choć mógłby postarać się w końcu o lepszą grafikę. ale treyarch... tylko jeden cod im wyszedł: world at war. usprawniona, unowocześniona i przede wszystkim krwawa (żaden inny cod nie był tak "brutalny" jeśli chodzi o zniszczenia modelu postaci) wersja cod2. nie wszystkim przypadł do gustu, miał swoje minusy, ale mimo wszystko był zajebisty.

dla ludzi, którzy nie wiedzą:
activision: cod1, cod united offensive, cod2, cod:mw, mw2, mw3 (głównie PC)
treyarch: cod2 big red one (konsole), cod3 (konsole), cod:waw, cod:bo, cod:boII (ostatnie trzy na większość platform)
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-01, 0:03 1
COD 4 - najlepsza część z ostatnio wydanych. Reszta to czysta kpina...
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-01, 1:55
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-01, 3:21
A mysleliscie że po co się robi gry ? to nie obraz że chodzi o sztukę, tu chodzi tylko o zarabianie, zwlaszcza w tych nowych grach.
Zgłoś
Majkeliusz 2012-08-01, 9:19
Nie wiem co macie do serii Black Ops. Może ta gra nie ma takiego poziomu jak misja snajperska w 4 (kocham tą misje i chyba z 20 razy już ją robiłem) ale BO też jest świetny. Ciekawa fabuła, Fajne odnośniki do przeszłości. Dla mnie MW skończył się na 4 ale tak czy siak każda część mi się podobała i powiem, że najbardziej podoba mi się 1 cześć MW i 3 część. 2 była fajna, lecz trochę zniszczył wszystko shepard, bardzo, bardzo łatwy single na weteranie oraz debilne misje poboczne.
Zgłoś
Zuku1916 2012-08-01, 9:59 1
Zgłoś
Adrian1005 2012-08-01, 10:31
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-01, 11:09
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-01, 13:38
battlefield.com/battlefield3/1/all-bf3-dlc-expansion-packs

Battlefield niedaleko w tyle. 4 DLC, jeszcze jedno w drodze, a poza tym jeszcze "premium", które jest tym samym co COD "Elyte".
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem