Dziadek mądrze prawi
podpis użytkownika
"Dajcie Polakom rządzić, a sami się wykończą."
-Otto von Bismarck
Dzięki dziadku za poprawność historyczną !
Wypije piwko a nie postawię za Ciebie
Zgadzam się z Tobą U.S.A to tumany
podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
M................k
2012-03-27, 22:01
dziadek aż się trzęsie ze złości ;]
ale prawdę mówi
i................o
2012-03-27, 22:01
Polak powie, że gineli polacy, żyd że żydzi a cygan, że cyganie. pomysł był dobry, tylko zabrakło tak z dwa lata przerobu
Jakby tam np. tylko czarnych mordowali to ja nie miałbym nic przeciwko ale szkopy się trochę rozochocili i wszystkich jak leciało wybijali ;x.
mefe
2012-03-27, 22:24
ijo_ijo napisał/a:
Polak powie, że gineli polacy, żyd że żydzi a cygan, że cyganie. pomysł był dobry, tylko zabrakło tak z dwa lata przerobu
nie, cygan ukradnie pomysł obydwu i powie ze to żydzi i Polacy ginęli.
p................4
2012-03-27, 22:28
i zaraz podniosła by sie wrzawa bo dziadek powiedział że w oświęcimiu nie gineli żydzi
(bo gineli w brzezince)
dlaczego to nie jest mój dziadek -browar, wino ,wodka,bimber postawie goścoiwi
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
B................n
2012-03-27, 22:30
w tym poj🤬ym świecie nigdy nie wyjdzie prawda za dużo sk🤬ysyństwa, propagandy i kontroli .
Ale z dziadkiem chętnie bym porozmawiał i dowiedział się jak to wszystko wyglądało.
V................e
2012-03-27, 22:32
żydki to nawet z holocaustu świetny biznes zrobili.
Dziadek tam był i widział, wiec niech żydki się nie unoszą k🤬a jego mac, ze tak bardzo ich wszyscy krzywdzili!!!
Dziadek był to wie, nie będzie wrzawy chyba, że sami ją wzniecimy miedzy sobą. Zresztą mówił, że to z tym Oświęcimiem to nie tyle kłamstwo co bardziej przejęzyczenie, bo Niemcy zmienili nazwę w trakcie użytkowania obozów. Jak by się tak czepiać słówek to by wszystkich ocalonych można oskarżyć o ksenofobię bo najbardziej wyniszczonych więźniów nazywali muzułmanami. Z resztą co za różnica czy ginęli w oryginalnym kl Auschwitz czy gdzie obok, ważne że ginęli, a to że inne nacje też tam były mordowane to też bardzo dobrze że rozgłaszają, bo nawet Polakom czasem to umyka o innych narodach nie wspominając. Nie mówi nic przeciwko komukolwiek tylko sprostowuje mętnie rozgłaszaną historię.
c................5
2012-03-27, 22:40
żyd jak cygan zaraza wiecznie pokrzywdzona przez los
Odszkodowanie w wysokości 5tyś dolarów a dziadek mówi "Czyli o wiele mniej niż ja zarabiam na miesiąc"..............................
w................s
2012-03-27, 22:53
Nie lubię takich nudziarzy.