📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:06

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Faceci pierdzą przy sikaniu? To chyba tylko jak siadają na muszlę. A siadają tylko wówczas, gdy są kompletnie pijani lub przed chwilą walili panienkę - w obydwu przypadkach oblanie deski jest więcej niż prawdopodobne.

Zgadzam się z Panem kapitanem ale dorzuciłbym jeszcze porannego drąga

@Pan kapitan ja tam sikam ale tylko jak musze załatwić 2 sprawy jednocześnie.
Lanie bez pierdyki to jak wesele bez muzyki. Tako rzecze mój ojciec

schab napisał/a:
lanie bez pierdzenia to jak wesele bez zespolu
Znaczy że jak nie pierdzisz przy szczaniu to nie robisz wiochy?

zawsze uważałem, że pierd przy sikaniu to taka forma hazardu
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie