📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:15
🔥
Szybka karma na śląsku
- teraz popularne

I chyba właśnie o to chodzi, żeby sprawa ucichła, wtedy nikt się buntować nie będzie, a ustawy w sejmie można wprowadzić po cichu.

Jeżeli to prawda , to trzeba przyznać, że ma rację i to już dzieje się na naszych oczach. Jeszcze sie okaże, że te nawiedzone feministki to mniejsze zło...
up - Włos się jeży na głowie jak się zobaczy w jaką stronę ewoluuje cuckold w hameryce.

las84500 napisał/a:
cuckold
Co to jest cuckold? Możesz tu tak po krótce wytłumaczyć?
no ale ja nie wiem czy tu ktoś mylnie nie zinterpretował
Bo feministce żeby gender sie nie podobało ? To dziwne .
Możliwe więc, że ona nie ostrzega przed gender tylko właśnie zachwala
Bo feministce żeby gender sie nie podobało ? To dziwne .
Możliwe więc, że ona nie ostrzega przed gender tylko właśnie zachwala

Ten obrazek to manipulacja. Jest on na podstawie tego artykułu online.wsj.com/news/articles/SB10001424052702303997604579240022857012920 i ona mówi nie o gender a o skrajnym feminizmie.
I weźcie się cholera nauczcie, że gender to nie pogląd filozoficzny ani ideologia mówiąca o tym, że nie ma różnic między kobietami i mężczyznami tylko nauka socjologiczna badająca kulturę pod kątem różnic społecznych między płciami. To co wy nazywacie gender to są zazwyczaj wymysły jebniętych feministek które - nie wiedzieć czemu - kościół zaczął przypisywać gender.
I weźcie się cholera nauczcie, że gender to nie pogląd filozoficzny ani ideologia mówiąca o tym, że nie ma różnic między kobietami i mężczyznami tylko nauka socjologiczna badająca kulturę pod kątem różnic społecznych między płciami. To co wy nazywacie gender to są zazwyczaj wymysły jebniętych feministek które - nie wiedzieć czemu - kościół zaczął przypisywać gender.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie