👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jakby ktoś nie zrozumiał:
Nie próbuj zrozumieć kobiet. Kobiety rozumieją kobiety nienawidzą każdego innego.
Nie próbuj zrozumieć kobiet. Kobiety rozumieją kobiety nienawidzą każdego innego.

mataertest napisał/a:
widze że jesteś mistrzem angielskiego

Kaskaderdx10 napisał/a:
widze że jesteś mistrzem angielskiego
Przetłumaczyłem to dla takich tłuków jak ty, którzy przez 9 lat podstawówki nie nauczyli się odmieniać czasownika to be, tylko robili z siebie debili.

mataertest napisał/a:
Przetłumaczyłem to dla takich tłuków jak ty, którzy przez 9 lat podstawówki nie nauczyli się odmieniać czasownika to be, tylko robili z siebie debili.
czy teraz już rozumiesz który z nas jest tłukiem i nie nauczył sie znaczenia takich wyrażeń jak "each other" ?

mataertest nauczył się obsługi google translate i teraz szpanuje że niby sam przetłumaczył. Twój angielski jest inwalidą.

Zaraz ten debil będzie pisał, że to specjalnie i wszyscy jesteśmy idiotami, bo daliśmy się ,,strollować''
.

Pojechali do anglii do roboty teraz sie podniecają, ze angielski znają.

mataertest napisał/a:
czy ty cieciu wiesz co oznacza zwrot "each other"?

mataertest napisał/a:
Ty naprawde nie zartujesz

mataertest napisał/a:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie