👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@Takeya To idź mu rowa wyliż jak jest on dla ciebie takim "guru" czarnego humoru...

Gdyby chociaż było w tym trochę spontanu. Na tym chyba powinien polegać vlog, a nie na czytaniu z kartki. Jak już pisze takie teksty, to niech sobie założy bloga i oszczędzi nam oglądania swojej mordy.
manieeek napisał/a:
Do adminów: Proszę, zróbcie z tym szitem to samo, co z 'to sie wytnie'. CZyli wiecie co z nim zrobić!!!
to może Ty naucz się dawać to do ignorowanych?
Informatyka, medycyna, prawo i inżyniernia materiałowa.
To są studia dla mądrych życiowo każdy może mieć papier i można się zapisać na kurs do lekarza i normalnie przyjmować pacjentów. JOKE
Jak debil wybiera studia dla debili to niech się nie dziwi, że jest debilem.
Ja SZANUJE tych co idą ma studia dla bezrobotnych bo ktoś mnie musi na kasie obsłużyć
A gdzie osławiona turystyka i politologia?
To są studia dla mądrych życiowo każdy może mieć papier i można się zapisać na kurs do lekarza i normalnie przyjmować pacjentów. JOKE
Jak debil wybiera studia dla debili to niech się nie dziwi, że jest debilem.
Ja SZANUJE tych co idą ma studia dla bezrobotnych bo ktoś mnie musi na kasie obsłużyć

A gdzie osławiona turystyka i politologia?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie