Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
BaldTV, na któremu YouTub skasował ten film.
Mówi jak jest, obnażając bylejakość tego, co współcześnie pretenduje do miana sztuki.

Sam często miewam podobne odczucia, ale z powodu obaw, aby nie być uznany za ignoranta, który się nie zna, nie krytykuję czarno-białych zdjęć, których nie cierpię, a powszechne panuje przekonanie, że bezbarwne nieciekawe „gówno” jest bardziej artystyczne. Przez co ciągle znajduje nowych naśladowców nawet wśród fotoamatorów chcących zabłysnąć pseudo-artyzmem. Daltonistyczny punkt widzenia i idioci naśladowcy fotografujący w B&W wszystko jak popadnie nawet kwiaty.

No i jeszcze taki mały mój epizod z życia. Słynne wyrzucenie pieniędzy w błoto przy okazji wizyty w Oslo w przereklamowanym muzeum Muncha, gdzie musiałem oglądać bazgroły tak wstrętne, że bazgroły miejskich graficiarzy już są lepsze i nie mam wcale na myśli wysokiej klasy murali tylko takie tam pospolite graffiti.
Jeśli będziecie w Oslo nie dajcie się zaciągnąć do tego muzeum pod żadnym pozorem.

Źródło cda.pl/video/201009925/vfilm
Polecam cały kanał na You Tube "BaldTV"

podpis użytkownika

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
Halman 2022-01-29, 15:03 3
ty chcesz świat naprawiać? a sam masz coś z głową...
Zgłoś
khaman 2022-01-29, 15:10 1
Wg mnie jakieś gówno i spam

podpis użytkownika

..
Zgłoś
pazuzu 2022-01-29, 15:17 9
Czyli co według Ciebie np "normalne" malarstwo to styl renesansowy Piero della Francesca albo realizm i Józef Chełmoński? A ekspresjonizm muncha czy van Gogh to już syf? Idąc tym tropem rozumowania to w muzyce też powinniśmy zatrzymać się na muzyce klasycznej a nie kombinować i wymyślać rock, dane, techno czy hip hop, nie uważasz że trochę świat był by monotonny i kurewsko nudny?
Zgłoś
Krak 2022-01-29, 15:27 1
OpenStreetMaps napisał/a:

Jeśli będziecie w Oslo nie dajcie się zaciągnąć do tego muzeum pod żadnym pozorem.
/quote]

bo trza było iść na tego Mnicha a nie jakąś pseudowystawę w tym muzeum

Zgłoś
Jerzy_Owsik 2022-01-29, 15:28 8
sztuką to jest mieć na to wyj🤬e,i ja ją osiągnąłem.
Zgłoś
OpenStreetMaps 2022-01-29, 15:30 4
pazuzu napisał/a:

Czyli co według Ciebie np "normalne" malarstwo to styl renesansowy Piero della Francesca albo realizm i Józef Chełmoński? A ekspresjonizm muncha czy van Gogh to już syf? Idąc tym tropem rozumowania to w muzyce też powinniśmy zatrzymać się na muzyce klasycznej a nie kombinować i wymyślać rock, dane, techno czy hip hop, nie uważasz że trochę świat był by monotonny i kurewsko nudny?

Nie. Według minie mam prawo do własnego gustu i mam prawo powiedzieć że coś mi się nie podoba. To jest właśnie problem to co robisz atakując mnie za wyrażenie prywatnej opinii o Munchu uznajesz że nie znam się na malarstwie. Ciekaw jestem jak na temat jego wypocin wypowiedziały by się małe dzieci nie skarżone konformizmem i nie zahamowane obawą że nie wolno krytykować "świetosci" Dzieciaki są szczere.

A swój argument muzyczny zachowaj dla kogoś kto ośmieli się skrytykować nowoczesne Disco Polo

Ps. Ciekawa playlista ale Muncha w niej nie znajdziesz youtube.com/playlist?list=PLq1tLgHzBc8nGJ4RU4KfSBqtNPwMoz8fh

podpis użytkownika

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
pazuzu 2022-01-29, 15:46 5
OpenStreetMaps napisał/a:

Nie. Według minie mam prawo do własnego gustu i mam prawo powiedzieć że coś mi się nie podoba.

Ok...ale kogo obchodzi twój gust i co ci się podoba czy nie? To sadistic a nie kącik zwierzeń. Mi też się wiele rzeczy nie podoba ale nie biegnę z tym na sadola
Zgłoś
witekkk 2022-01-29, 16:40 1
Czyli Ansel Adams to "fotoamator" i "daltonista"?
No to masz nieźle zryte w bani.
Zgłoś
notak 2022-01-29, 16:40 28
dobry materiał, piwko
Zgłoś
pitteroo 2022-01-29, 17:03 9
Gówno zawsze będzie gównem niezależnie od tego na jak mocno ktoś będzie to reklamował, a zachwycać się gównem mogą się tak od nikąd madki małych bombelków po ich nakarmieniu, ciekawe czy za kilkadziesiąt czy kilkaset lat dalej będą tacy kretyni którzy zachwycają się kolorowymi wydzielinami z czyjejś p🤬dy czy dupy?

podpis użytkownika

Ja
Zgłoś
OpenStreetMaps 2022-01-29, 17:39 4
witekkk napisał/a:

Czyli Ansel Adams to "fotoamator" i "daltonista"?
No to masz nieźle zryte w bani.

Czegoś nie rozumiesz. W jego czasach nie było jeszcze fotografii kolorowej. I naprawdę nawet mi czasem podobają się zdjęcia czarnobiałe. Tak są takie, ale dostrzegam wobec tego typu zdjęć kreowanie pewnego elitaryzmu takiego jak omówionego w tym filmie. Niech nikt się nie waży powiedzieć że jakieś zdjęcie jest szare i brzydkie bo to zdjęcie artystyczne i choćby to kolorowe obok było 1000 razy piękniejsze to szare badziewie wygra w konkursie bo Sepia lub B&W są takie artystyczne. To tylko sztucznie wykreowana moda. Wystarczy wejść na Fotoblogię są tam zdjęcia na naprawdę wysokim poziomie ale nie brak też takich przeciętnych i przewartościowanych przez towarzystwo wzajemnej adoracji tylko dlatego że ktoś podążał za trendem i wstawił fotkę jako B&W .

dEstabil_ napisał/a:

Sp🤬alaj stąd z tym dziadostwem.

O tęczowy nietolerancyjny.
Czemu mnie to wcale nie dziwi

podpis użytkownika

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
Tuco 2022-01-29, 17:52 14
Leci piwko za promkę tego kanału. Mało jest takich, co robią tak skrupulatny research.

Halman napisał/a:

ty chcesz świat naprawiać? a sam masz coś z głową...

Ech... "Nie ma radości dla głupiego, jak znaleźć głupszego od siebie". Cały sadol w jednym zdaniu.
Zgłoś
Halman 2022-01-29, 18:01 1
Tuco napisał/a:

Ech... "Nie ma radości dla głupiego, jak znaleźć głupszego od siebie". Cały sadol w jednym zdaniu.

typ napisał do mnie na PW i się przedstawił jako ewelina... co można pomyśleć normalnego o transwestycie?
Zgłoś
baronturbina 2022-01-29, 18:18 1
Halman napisał/a:

typ napisał do mnie na PW i się przedstawił jako ewelina... co można pomyśleć normalnego o transwestycie?

HahhahhhH może ma fajne cycki jak na faceta?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie