Oto pewna historyjka którą udało mi sie znaleźć dotycząca ż🤬da i Polaka. Wygląda na wiarygodną.
Znalezione w zakamarkach internetu. Oto jak ż🤬dzi byli wdzięczni za pomoc oferowaną przez Polaków. Jestem dumny z bycia Polakiem.
J🤬 ż🤬dów.
Nattfrost - zgadzam się w 100 % . Na chwilę obecną możecie pisać jacy to oni są źli itp itd tylko że oni na chwilę obecną są 100 lat przed nami . POoukładany system państwowy , wojsko i sprzęt wojskowy o jakim możemy tylko pomarzyć , służba zdrowia na najwyższym światowym poziomie , ludzie pochodzący z tego właśnie kraju zasiadają na najwyższych stołkach państwowych takich krajów jak Rosja i USA ,broń nuklearna . To że k🤬a kombinują żeby wyjść na swoje i im sie udaje to tylko znaczy o ich sprycie i inteligencji . Nasi k🤬a rodacy w Europie zaczynają iśc tą sama drogą oby wyj🤬 drugiego i się dorobić i niep🤬lcie jaki to ja obronca ucisnionych tylko jak widze wpisy typu j🤬 ż🤬dów maczetami albo ż🤬dzi do gazu to się zastanawiam czy to my pierwsi z ich ręki nie polecimy . bez odbioru
Konto usunięte
2014-01-21, 18:30
Odpieprzcie się od ż🤬dów pseudo-patrioci...Sami ich wybieracie...
buhaha dokument wymyslony na kiblu...
Jak któryś taki mędrzec i obrońca biednych Ż🤬dów, polecam poczytać o Ż🤬dach talmudycznych. Generalnie Talmud poczytać w jakimś oryginalnym przekładzie. Słowo klucz - goj. Poza tym - ale tego już pewny być nie mogę, bo wtedy mnie jeszcze na świecie nie było - czytałem i słyszałem różne ciekawe historie o ż🤬dach z okresu I WŚ, międzywojnia, II WŚ. i trochę dalej. Nade wszystko, co powinno być najbardziej alarmujące, ta nacja jest anielsko wręcz wybielana i uświęcana w reżimowych mediach i podręcznikach szkolnych. Pomyślcie czasem, bo niektórzy tutaj uważają, że na ż🤬dów lecą hejty bez powodu. Wolę normalnego, cywilizowanego murzyna(tak, są tacy) od pejsatego wodogłowia, wypranego przez gówniane dogmaty. Jak skończycie czytać Talmud, to Koran zacznijcie, też najlepiej jakiś w miarę dobry przekład. Pozdrawiam, Panusz Jalikot.
podpis użytkownika
Najmocniej przepraszam, ale nie mam polskich znakow, prosze sie nie przyp🤬alac.
Konto usunięte
2014-01-21, 18:41
Wiem, że tutaj to będzie niepopularna opinia, ale chyba zachowanie się w takiej sytuacji zależy od każdego indywidualnie, a nie od tego czy ma napletek bądź nie ;].
Prawdziwe to, czy nie - faktem jest jedno: dla ż🤬da ktoś kto nie jest ż🤬dem, jest gojem. A goj, to narzędzie w rękach ż🤬da, coś jak koń, czy pies - jego sensem życia jest praca dla ż🤬da.
Niestety, ale tyle dla nich znaczymy - oczywiście są wyjątki, ale dla większości z nich właśnie tak to wygląda, a w szczególności dla nawiedzonych ortodoksów.
Więc nie zdziwiłbym się, gdyby takie zdarzenie kiedyś miało miejsce.
podpis użytkownika
Smak '80 lat...
raza
2014-01-21, 19:05
Dość wspomnieć o ż🤬dowskiej policji, która ma na koncie np. wieszanie Polaków ukrywających ż🤬dów. Miejscem egzekucji był Kraków Płaszów, a egzekucja wykonana została oczywiście z rozkazu niemieckiego, jednak nie ma co twierdzić, że tylko my byliśmy "tymi be"
podpis użytkownika
"poczęty z wyskrobanego na żywca płodu mojego umysłu"
Konto usunięte
2014-01-21, 19:16
fake jak nic
przecież ż🤬d pisze się z małej
Zastanawia mnie jak brzmi głuchy dźwięk ?
To calkiem zabawne ze wszyscy nagle jebia zydow, zamiast docenić gest tego polaka.
Idac wasza logika jebac tego polaka bo nie zastrzelil j🤬ego zyda nie? 99% sadolowych internetowych napinaczy na miejscu tego zyda zesrało by sie w majty i zrobiło dokladnie to samo co on. (Ja pewnie tez)
Konto usunięte
2014-01-21, 20:12
Ja tam widziałem film :
P o k ł o s i e
i jestem pewien że było tak jak na filmie, że to polacy zabijali ż🤬dów
Jak bylem w obozie w Oświecimiu to bylo dokladnie tak jak jest tutaj napisane, potwierdzam.
Polecam poczytac o Hieronimie Dekutowskim, polskim bohaterze w czasach wojennych, jedna z sytuacji z jego zycia : w czasie wojny uratowal Ż🤬da (z reszta jednego z wielu) ktorego po wojnie sam zabil. Dlaczego? Bo ten stal sie jednym z okrutnych komendantow MO.
Konto usunięte
2014-01-21, 20:48
Nie zabijecie mnie za stwierdzenie, że nie jebię Ż🤬dów? Bo żadnego nie znam... Tak samo nie mam nic do Niemców, bo akurat poznałem kilku w podobnym wieku jak byłem w Niemczech i fajnie nam się jarało, gadało... Ciekawe są te dywagacje o stan naszej ojczyzny obwiniające jakiś inny naród/religię. Może jestem ograniczony i się nie interesuję, a może to oni się tak ukrywają, zgodnie z tym co niektórzy piszą...
Konto usunięte
2014-01-21, 21:07
Lubie ten portal kiedy chodzi o humor ,ale takie zmyślone historyjki powielają tylko obraz sadola idioty. Nie rozumiem jak można uwierzyć w coś takiego? i jeszcze ten komentarz z największa ilością piw, rzygać sie chce.