Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Prawda o ż🤬dach
Konto usunięte • 2014-01-21, 16:59
Oto pewna historyjka którą udało mi sie znaleźć dotycząca ż🤬da i Polaka. Wygląda na wiarygodną.

Znalezione w zakamarkach internetu. Oto jak ż🤬dzi byli wdzięczni za pomoc oferowaną przez Polaków. Jestem dumny z bycia Polakiem.
J🤬 ż🤬dów.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-01-21, 21:17
Polacy nie strzelali do zydów. Woleli ich palić w stodołach.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-01-21, 21:39 1
Ż🤬dzi od zawsze byli wybielani. Kto wymordował całą elitę polską na ukrainie, po 1939 roku? To ż🤬dzi siedzieli na stołkach najwyższych urzędów służb radzieckich. To ż🤬dzi wskazywali miejsca pobytu, kryjówki, rodziny osób które próbowały przeżyć ten trudny czas. To ż🤬dzi sporządzali listy osób które bezpieka miała wyeliminować. To ż🤬dzi prowadzili procesy Żołnierzy Wyklętych, mordowali ich w katowniach ubeckich i tak dalej. To ż🤬dzi znajdowali się w ówczesnej wierchuszce.

Owszem, wśród Polaków nie wszyscy byli święci. Zdarzali się kapusie. Ale tysiące ż🤬dów polacy uratowali, być może nawet tych którzy potem mordowali swoich wybawców. Taka jest prawa. A teraz próbuje się zrobić z polaków tych złych, kiedy to właśnie polacy mają sobie najmniej do zarzucenia. W żadnym innym państwie Europy nie karano śmiercią za ukrywanie ż🤬dów. Tylko w Polsce. W żadnym innym państwie ich nie ukrywano w zasadzie. I teraz te j🤬e tchórzyny mają czelność wypominać Polsce, że to tam znajdowały się obozy? W Polsce palono wioski, mordowano dziesiątki tysięcy ludzi za pomoc ż🤬dom lub partyzantce. Na zachodzie nie spalono żadnej wioski, żabojadki biegały po kawiarniach tak jak zawsze, a jedyną różnicą był od czasu do czasu spacerujący patrol. Nie bez przyczyny w armii niemieckiej na wschodzie lądowało się za karę, a do Francji jeżdżono na wakacje...
Zgłoś
Konto usunięte 2014-01-21, 22:19
Rysiuu95 napisał/a:

Znalezione w zakamarkach internetu.

|

Ta jasne... Najpierw upublicznione na facebookowej grupie Marszu Niepodległości, potem na kwejku, a teraz tutaj.

Tak bardzo zakamarki internetu... Tak bardzo.
Zgłoś
Dickk 2014-01-21, 22:33
opec napisał/a:

To calkiem zabawne ze wszyscy nagle jebia zydow, zamiast docenić gest tego polaka.

Idac wasza logika jebac tego polaka bo nie zastrzelil j🤬ego zyda nie? 99% sadolowych internetowych napinaczy na miejscu tego zyda zesrało by sie w majty i zrobiło dokladnie to samo co on. (Ja pewnie tez)

Naprawdę nie umiesz czytać? Nikt nie mówi, że KAŻDY, kto nie ma napleta jest zabójcą, sk🤬ielem, zepsutym c🤬jem. MIMO to, patrząc na największe rodziny banksterskie(nazwiska i historie ich rodów), oraz czytając Talmud, ogarniając co się dzieje na świecie, człowiek może dojść do bardzo, bardzo nieprzyjemnych wniosków. Mianowicie, jeżeli chodzi o naród ż🤬dowski, ze względu na syjonistyczne zapędy, ma nieciekawą wizję świata, jeżeli chodzi o nas - niewiernych. Pamiętając jednocześnie, że ci ludzie, mają wszelkie zasoby materialne i ludzkie, aby tego dokonać w przyszłości. Ż🤬dzi, "generalnie", według mnie, mają jakieś spaczenie. Nie wiem, czy na tle kulturowym, czy religijnym, ale coś jest nie halo. Tu się rozchodzi o krytyczne, trzeźwe, logiczne, spójne myślenie i łączenie faktów. Szkoda, że w szkołach, czy na uczelniach tego nie ma w programie, nie? Ten obrazek to prawdopodobnie bzdura, tak na marginesie. To w końcu Internet.

podpis użytkownika

Najmocniej przepraszam, ale nie mam polskich znakow, prosze sie nie przyp🤬alac.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-01-21, 22:54
Ż🤬dzi w swojej wierze, są wychowywani w taki sposób aby bronić PRZEDE WSZYSTKIM własne życie. Wyobraźmy sobie sytuacje że ż🤬d ma do wyboru - albo za chwile dostanie kulke w łeb i ocali życie swojej żony i dzieci, albo to Ci drudzy giną a on odchodzi wolno. Ż🤬d zawsze postąpi tak aby uchronić własny tyłek, bo tak mają wpajane od dziecka.

Wiedza z przedmiotu "stosunki kulturalne" 2 roku studiów stosunków międzynarodowych...

P.S oczywiście nie żebym ich tłumaczył, ale wyjaśniam, większość być może o tym nigdy nie słyszała. A tamci niemcy z pewnością mieli tego świadomość. O ile ta sytuacja jest prawdziwa.
Zgłoś
naiwny01 2014-01-22, 12:09 1
To już coś w rodzaju miejskiej legendy. Ze dwa tygodnie temu był temat, że czyjś dziadek jechał przez las furmanką, podwoził ż🤬da i dalej ta sama historia ze strzelaniem z nienaładowanej broni. (nie chce mi się szukać)

podpis użytkownika

"JP" to orientacja seksualna j=jestem p=pedałem
Zgłoś
Konto usunięte 2014-01-23, 18:08
sorki że nie wpisuje się w klimat większości wypowiedzi ale to co się dzieje na tej stronie to przegina. szydera z czarnych ż🤬dów itp dla zabawy jest OK ale z tego co tu czytam to widzę ,że co po niektórym to się w główkach poprzestawiało. Jeśli naprawdę macie takie przekonania to pójdźcie jutro do pracy, szkoły czy gdziekolwiek z przepaską ze swastyką, pokażcie że jesteście kozakami.... a jeśli tylko w klawiaturę potraficie stukać to c🤬j wam w dupę
Zgłoś
ulifont 2014-01-23, 18:48
naiwny01 dokładnie tak, to samo napisałem kilka komentarzy wcześniej, ale lepiej się nie spierać, bo kto nie jest przeciw ż🤬dom, nie smieje się z durnych kawałów o pedofilach,płodach, nie zachwala korwina itp to cie zaraz od lewaków powyzywają . Jeśli tak mają się zachowywać prawicowcy to naprawdę już chyba wolę lewicę(odbiłem od tematu)

podpis użytkownika

Rzeczpospolito Ślónsko
Zgłoś