👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

celowo nie pisałem o czym to będzie, zresztą Autorzy filmu też nie, element zaskoczenia i absurdalny zwrot akcji w tym odcinku były perfekcyjne

krzysztof3011 napisał/a:
@nowynick
Czy o 12:19 nie powinieneś być w szkole?
Jeszcze nie podłączyli Ci w cieciówie Internetu, że tak zazdrościsz innym tego luksusu w robocie?
Jeżeli dla kogoś to było jakiekolwiek zaskoczenie, czy zwrot akcji, to ten ktoś jest chyba ostro opóźniony. Już od samego początku widać o czym będzie odcinek, czyli o gównie w Wiśle. I był tak samo gówno warty jak zawsze. Jedyna śmieszna część to jak Spejson zaczynał tracić równowagę i próbował się złapać niewidzialnego cosia, to im wyszło fajnie.
Czemu te gówno dla gimbusów ląduje na takiej stronie jak sadistic? Jak to się ma do tematyki strony...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie