Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2013-02-13, 16:35
Wyjebac hamburgerów - to co powinni zrobic indinianie
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-13, 16:37
Te ich rezerwaty to takie jakby getta, chociaż w sumie stany buraczane to same getta i zlepek wszystkich ras tego świata
Zgłoś
Kurwiran 2013-02-13, 16:46 18
Hambergery pewnie myslą że Inadianie to imigranci z Indii.
Zgłoś
defcon1 2013-02-13, 17:00 3
kulwon przez f napisał/a:

jakiego krola? co typie**olisz?

Wielka Brytania jest królestwem, tak?... Określeniem "King's english" nazywano czysty język brytyjski, bez niektórych przekształceń "amerykańskich".
King's English
n.
English speech or usage that is considered standard or accepted; Received Standard English.
Zgłoś
S.O.A.D. 2013-02-13, 17:03
@Donencjusz

Odwoływałem się bezpośrednio do faktu, że jako ofiary IIWŚ wymienia się głównie Ż🤬dów, do faktu, że Ż🤬dki robią sobie z holokaustu tarczę na wszelką krytykę, i do ogólnego faktu, że ciągle p🤬lą jacy to oni biedni. Oczywiście, że nie tylko Ż🤬dki doznały uszczerbku na narodzie, i że o wiele ważniejsi od nich byli nie tylko Polacy, ale i Francuzi, Anglicy i właściwie ktokolwiek poza ruskimi i nazistami.

Poza tym Indian z obu Ameryk zginęło więcej niż ludzi podczas IIWŚ.

podpis użytkownika

Little children, near and far,
Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
Zgłoś
sinjids 2013-02-13, 17:08
S.O.A.D. napisał/a:

Amerykan nie uczy się tak chętnie historii

Oj nauczy ich ty erudyto jeden, ty.
Zgłoś
Purgen 2013-02-13, 17:12 2
i co lepsze pradziadowie tych amerykanów to z reguły imigranci z europy którzy wyrwali się z jakiegoś Londyńskiego rynsztoku lub uciekali przed wymiarem sprawiedliwości jako gw🤬ciciele, złodzieje, mordercy itd A drugiej strony czarna jednostka - których to pradziadowie dali się złapać w siatkę na własnym podwórku tudzież wódz sprzedał ich za paczkę fajek nawiązując do klasyka
Zgłoś
KamykHC 2013-02-13, 17:13 2
Po c🤬ju fest elegancko ma zajebistą rację. Nikt nie chcę by wp🤬lano mu się w życie z butami, a tym bardziej podp🤬lić ziemię i chytrze zaj🤬 przodków. I teraz j🤬e hamburgery istnieją. Wieża Babel, światowa jajecznica ze zbyt wielu składników, a na dodatek zgniłych. Kolebka ziemskiej ignorancji i głupoty. Źródło "trendów" i szablonów dla dzisiejszej durnej młodzieży. Nie istnieje naród amerykański. Jest naród POLSKI, irlandzki, niemiecki, walijski, nigek🤬aryjski. Zniszczyć tych sk🤬ysynów, którzy nazywają się hamburgerami.

podpis użytkownika

Retaliate and devastate
Zgłoś
Toney 2013-02-13, 17:16
Dam piwo,udam ,że zrozumiałem co on tam p🤬li.
Zgłoś
teken 2013-02-13, 17:24 2
Koleś w minutę przytoczył im to, czego nie nauczyli się przez kilkanaście lat w szkole

podpis użytkownika

Zgłoś
lobominator 2013-02-13, 17:41 3
Indiańców akurat zawsze lubiłem i popieralem. Kiedyś w ogóle bardzo interesowała mnie ich kultura - ten ich świat, tradycje, rytuały i sposób życia - trzeba przyznać, że było w tym coś fascynującego. Dlatego piwko leci, bo nie dość, że Indianin, to w dodatku dobrze prawi.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-13, 17:46 1
K🤬a nie ma nic głupszego niż protesty przeciwko migracji. Rozumiem, że może w niektórych krajach gospodarka jest na tyle dobra że szkoda wpuszczać bydło które w przyszłości mogło by pogorszyć nam samym poziom życia, ale to jest hipokryzja jak cholera przecież oni sami nie są rdzennymi mieszkańcami.

Możecie mnie nazwać lewakiem, ale stawiam na kosmopolityzm i uważam że każdy ma prawo mieszkać tam gdzie chce.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-13, 17:47
Prawdziwi amerykanie mieszkają w rezerwatach. Wejdziesz na ich teren to mogą cię zastrzelić.
Zgłoś
Miya 2013-02-13, 17:53 1
maciekawski napisał/a:

No k🤬a... Najpierw przyjechali biali, wybili prawie do cna wszystkich Indian, a teraz zakazują wjazdu innym ludziom. To jest tak poj🤬e, że szkoda słów

Wybacz, że posłużę się Twoją wypowiedzią, nie będzie Ci to pewnie pasować, ale o czymś mi przypomniała. To trochę jak z c🤬tymi. Każdy by chciał ich wyj🤬 z Europy, bo żyją na socjale, bo zabierają pracę (sic!) itd. Ale jakby nie patrzeć to nie wiemy czy c🤬ci chcieliby do nas przyjeżdżać za chlebem, gdyby Europa nie zbudowała swojego dorobku na wykorzystywaniu swoich kolonii kilka wieków temu. C🤬tych kolonii.
Zgłoś
czaspogardy 2013-02-13, 18:15 8
Skrócona mocno historia Burgerów:
-Kolumb odkrywa amerykę (dużo wcześniej byli tam wikingowie, ale widać im się nie spodobało)
-Hiszpanie, Brytyjczycy i inni chcą kolonizować
-Nowy ląd okazuje się bogaty w surowce, więc masa sk🤬ysyństwa ma zamiast gałek ocznych znak dolara jak w kreskówkach i pakuje swoje zawszone dupska na statki
-Rdzenna ludność może stanowić problem
-"Hej, w europie mamy dżumę, a jakby ją tak im podrzucić nie wiem, w kocach?"
-Następuje wersja beta holokaustu
-Ocaleni mają jeszcze swoje terytoria, ale pada pomysł by połączyć kontynent koleją
-zamykanie indian w rezerwatach
-od czasu do czasu urządza sobie nasz młody kraik stopniowe pomniejszanie rezerwatów
-Jesteśmy już w dwudziestym wieku "Słuchajcie jakaś mordeczka z Niemiec chce od nas duży hajs, nie wiem na co ale dajmy mu kredyt na procent i będzie zajebiście"
-Hitler wywołuję wojnę w której ginie według niektórych danych prawie 80 milionów ludzi. Straty w mieniu są też olbrzymie

Odpady wyj🤬y z europy, zrobiły rozp🤬ol rdzennym amerykanom, zafundowały rozp🤬ol w europie, w ciągu około 230 lat istnienia jako państwo wypłukały się ze wszystkiego co zabrali indianom więc wyciągają łapy z powrotem do europy i na bliski wschód. Stany to nowotwór naszej cywilizacji.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie