Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
K................a 2013-02-13, 18:44 2
Indianin ma rację, ale nie ma co dyskutować z kretynami i kołtunami z Tea Party. To głupie niereformowalne capy.
Zgłoś
ellsworth 2013-02-13, 19:14 3
Ma rację, to jest taka sama głupota jak bronienie w Polsce katolicyzmu, jako "wiary naszych przodków, bez której Polska nie jest Polską", a protoplaści naszego państwa się w grobach przewracają, bo Polacy nie dość, że odrzucili prawdziwe wierzenia Polan, to jeszcze uznają jakiegoś bożka z importu, narzuconego nam pod groźbą zbrojnej napaści, za swojego. To taki absurd jakby ktoś Generalną Gubernię uznawał za jedyne słuszne państwo Polaków.
Zgłoś
norbi7631 2013-02-13, 19:44
Ma rację, ma.
Najbardziej amerykańscy są John O'Shea, Peter Malinowski, Bob Puccini, Adam Young Lee i inni tacy z już 2. pokolenia bardziej lub mniej legalnych emigrantów. Śmieszy mnie ten American Spirit.
Zgłoś
A................U 2013-02-13, 19:49
Jedyny, powtarzam JEDYNY przedstawiciel rdzennej ludności tego kraju, który ma WYK🤬ISTE PRAWO w ten sposób zwracać się do, jak to pięknie ujął on sam "NAJEŹDŹCÓW"!!!
Zgłoś
ENTON999 2013-02-13, 23:39
CBA w tle już węszy
Zgłoś
Rhumun 2013-02-14, 0:05
Ło k🤬a 1000 piw!
Zgłoś
danielukas 2013-02-14, 13:16
Cytat:

Zbulwersowany Vinnetou

Pisze się "Winnetou".
Zgłoś
m................m 2013-02-14, 16:56
Za indianina i prawde leci piwko.
Zgłoś
licker 2013-02-14, 19:05 1
nic dodać nic ująć
Zgłoś
Schabik 2013-03-26, 21:38
trochę odkopię, ale nawet nie macie pojęcia, jak chciałbym poznać kulturę indiańską. nie wiem czemu. ale po prostu ciągnie mnie coś żeby pojechać do takiego (k🤬a jak ja nie lubię tego słowa używać w stosunku do Indian) "rezerwatu" i spróbować się "zaaklimatyzować". myślę, że to by było jedno z tych doświadczeń, które zmienia światopogląd o 180 stopni
Zgłoś