Jak to zwykle bywa internauci rozpoczynają swoje śledztwo. Bardzo możliwe że po raz kolejny nie zawiedli ale nie jestem pewien i pochopnie nie osądzam.
Plecak w którym była umieszczona bomba:
Zdjęcia z tego miejsca i wyłapana osoba która miała taki plecak. Jak widać nawet nie ma go założonego na plecy tylko nosi go właśnie w taki sposób że niepostrzeżenie może go zostawić.
Konto usunięte
2013-04-17, 15:49
a ja myślałem, że to połamany gołąb czy inny kurak
Konto usunięte
2013-04-17, 16:16
No ale i tak arabscy terroryści to zrobili. Z WTC podziałało. Boston też zadziała.
Ameryka - kraj który za sprawą prowokacji zaczyna wojny... Ciekawe jest jak wielu młodych głupich amerykanów będzie lgnęło do armii byle tylko odpłacić za taki atak, tak było po WTC...
Wydaje mi się że siła bomby rozj🤬a by ten plecaczek w drobny mak
Dża
2013-04-17, 16:34
Norbek napisał/a:
Wydaje mi się że siła bomby rozj🤬a by ten plecaczek w drobny mak
Nie ten.
To plecak Irańskiego Koreańczyka. Specjalny model, aby w razie rozp🤬olu można było łatwo zidentyfikować pochodzenie. Ameryka już pędzi ratować świat przed terrorem!
No i zajebią gościa za to, że ma taki sam plecak
Konto usunięte
2013-04-17, 18:09
@up ktos musi odpowiedziec.
a ze facet ma brode i nieladnie mu z okuf patrzy to go zajebia
Konto usunięte
2013-04-17, 18:16
Ten typ nie wygląda mi na kozojeboszmatogłowca.
k🤬a tak sie nosi plecak żeby Ci nikt nic nie zaj🤬...
Konto usunięte
2013-04-17, 18:17
Gość mógł trzymać plecak na ręce żeby go w tłumie nie oskubali.
Naoglądaliście się Maxa Kolonko widać...
Gdyby USA chciałby oskarżyć Iran, Koreę, czy Al-kajdę, zrobiłyby to 5 minut po zamachu. Albo chcą sprawiać pozory rzetelnego śledztwa, albo sami nie wiedzą co z tym zrobić. Na razie wszelkie poszlaki wskazują na kogoś z wewnątrz.
Konto usunięte
2013-04-17, 18:22
Patrzcie ile cz🤬chów, musiał dobrze pilnować tego plecaka...
Konto usunięte
2013-04-17, 18:31
@Norbek Co do rozjabania plecaka w drobny mak, to nie do końca zawsze rozp🤬ala po wybuchu w drobny mak rzeczy wokół. Jeśli siła wybuchu została jakoś w jakiś sposób ukierunkowana (a konkretniej fala uderzeniowa powstała przy wybuchu), to większa, że tak powiem, część tego p🤬lnięcia poleciała w jedną stronę, a mniejsza w inne i dlatego kawałek plecaka się ostał.