Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:07
🔥 Tornada w USA - teraz popularne
Jedna z nich jest głucha i co za tym idzie nie słyszy muzyki, logiczne no nie? Ale że jeszcze widzi to koleżanka przedstawia jej słowa piosenki poprzez seksowne ruchy rąk.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
1hehe 2014-10-07, 19:01
ktoś zna nazwe nutki ?
Zgłoś
peniseusz 2014-10-07, 19:01 10
@up na pewno ta głucha
Zgłoś
acidapple 2014-10-07, 19:11 7
2x @up Gareth Emery feat. Bo Bruce - U (Bryan Kearney Remix)
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-07, 19:14
Już ktoś wyskakuje z moralniakiem typu "nie każda kobieta ma wyglądać jak modelka..", a to przecież SADSISTIC. Najbardziej mnie przekonał komentarz użytkownika zarao - "Taniec godowy orki." Taki prosty i treściwy. Esencja sadisticika.
Taniec godowy orki!!
Zgłoś
rapid166 2014-10-07, 19:15
heh no ja tu ironie dostrzegam .. głucha laska na koncercie której kumpela muzyke tłumaczy ;d
Zgłoś
Lares86 2014-10-07, 19:25 6
By tam trochę gruba była, to byłby c🤬j. Ale to faktycznie jest spasiony wieloryb.
Zgłoś
Polnischefuhrer 2014-10-07, 20:22 3
Amadeusz napisał/a:

Już ktoś wyskakuje z moralniakiem typu "nie każda kobieta ma wyglądać jak modelka..", a to przecież SADSISTIC. Najbardziej mnie przekonał komentarz użytkownika zarao - "Taniec godowy orki." Taki prosty i treściwy. Esencja sadisticika.
Taniec godowy orki!!

To jest sadistic i pewnie są tu tacy zboczeńcy którzy jarają się takimi pulpetami!!!

Ps. to że dziewczyna jest gruba nie znaczy że brzydka ,bo jakby schudła to byłaby nawet r🤬able
Zgłoś
brylant1412 2014-10-07, 20:38 2
grubą wyr🤬am i głuchą chetnie posunę
Zgłoś
Feragas 2014-10-07, 20:47 9
Widzę, że szkoła nie douczyła.... Osoby "głuche" lub jak kto woli "głuchonieme" słyszą dźwięki powyżej 140dB, czyli ta dziewczyna coś słyszała, z całą pewnością dudnienie, a słowa musiała migać koleżanka. Wiem o tym bo prowadziłem program unijny z pomocą dla osób głuchych, głuchoniemych i niedowidzących jak i niewidzących, te 140dB jest całkiem bez aparatu, więc nie jest powiedziane, że te osoby nic nie słyszą Słyszą tak samo przytłumiony odgłos syreny alarmowej, tylko jak zaczyna być jakiś głos w tle o mocy ponad 140dB to takie osoby wyłączają się praktycznie całkiem z rozmowy, bo skupiają się na dźwięku
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-07, 21:09 5
Wszyscy wyzej macie po 12 lat? Chyba nie widzieliscie naprawde grubej osoby. Moze i jest troche przyszeroka ale ogolnie to
Zgłoś
eweli25 2014-10-07, 21:11 1
Nie oszukujmy się jest gruba i koniec, jakby była inaczej ubrana, tzn. nie odsłaniała tego tłuszczu to by
ładnie wyglądała a tak to tylko sama sobie szkodzi
Zgłoś
krzysztof48 2014-10-07, 21:39 1
a mnie ciekawi co to za nutka ??
Zgłoś
szymy 2014-10-07, 22:12
krzysztof48 napisał/a:

a mnie ciekawi co to za nutka ??

Gareth Emery feat. Bo Bruce - U (W&W Remix), a w oryginale jako Bo Bruce - Alive.
Zgłoś
fantastico 2014-10-07, 22:16
K🤬a, nie za pozytywne to gówno jak na sadola???
Zgłoś
Zielonek92 2014-10-07, 23:42
Taka przyjaciółka to skarb
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem