Jedna z nich jest głucha i co za tym idzie nie słyszy muzyki, logiczne no nie? Ale że jeszcze widzi to koleżanka przedstawia jej słowa piosenki poprzez seksowne ruchy rąk.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Seksowne ruchy ? No sory, ale z tego co mi się wydaje, ruszający się kawał baleronu jest bardziej niepokojący, aniżeli seksowny.
konto usunięte
2014-10-07, 17:28
@Up Jezeli kazda kobieta twoim zdaniem ma wygladac jak modelka z Victoria Secret, to wroze tobie i twojej prawicy dlugie i szczesliwe malzenstwo.
język migowy - mówi Ci to coś?
@Hitch, no ale nie bądźmy desperatami. ona już źle wygląda, weźmiesz za żonę i za 10 lat będziesz poszerzał wszystkie futryny w mieszkaniu...
Nie mogla uzyc Braille'a? Przynajmniej by sie dotykaly

Gupie p🤬y nie znaja sie na komunikacji
konto usunięte
2014-10-07, 18:03
powinny isc na kocert Behemota
konto usunięte
2014-10-07, 18:30
bardzo mi szkoda tej dziewczyny. wiem ma porytą koleżankę. ale łezka w oku jest. ta oglądałem na hardzie już aftermath i się podnieciłem. ale jestem tylko człowiekiem
konto usunięte
2014-10-07, 18:51
^ porytą bo co ? Bo jej pokazuje słowa piosenki ? Dla jej koleżanki to radość, z pewnością coś nowego. Całe życie pewnie bez słuchu to chociaż jej koleżanka słowa pokaże. My tego nie zrozumiemy bo mamy sprawne uszy
Muzyki może nie słyszeć, ale bass będzie czuła, a w jego rytm można normalnie "dęsić".
konto usunięte
2014-10-07, 18:56
Przez jakie ruchy rąk? Że co?
@Hitch
Cieszy mnie to ze pogodziles sie ze swoim losem wspolnego spedzenia reszty zycia z wielorybem, im wiecej takich jak ty tym wiecej dupeczek dla nas.
Dlaczego wrzuciłeś to do "CZARNYCH filmików" ? Czarny humor...ktoś jeszcze liczy się z sensem tego portalu ?