Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Prawdziwa patriotka
pazuzu • 2017-11-21, 14:22
Nasuwają mi się dwa pytania:
- czy bzykanie takie laski i spust na plecy to znieważenie godła ?
- Dlaczego użyte są rosyjskie litery "z" ? Aż tak blisko naszym patriotom do Kremla ?

Zgłoś
Konto usunięte 2017-11-21, 22:25
Po taką to z miejsca śmieciarkę trzeba wysłać.
Zgłoś
Gong_w_potylice 2017-11-21, 22:35
Cytat z księgi Dawida pod Orłem Polski. To tak jakby ż🤬d nazywał się Polakiem...
Zgłoś
adamZjeb 2017-11-22, 1:48 3
To pewnie inwentarz jakiegoś sebka alfonsa prawilnego. niech się pruje i rozdaje hifa co tam ma w kroku.
Zgłoś
Wiewór 2017-11-22, 8:13 6
remi1982 napisał/a:

@Abraxus Widac mało wiesz o życiu i nie wielu ciekawych ludzi znasz. Bo powiem Ci, że wielu prawników, lekarzy, architektów itd. jest wydziaranych. Po prostu, tego nie widzisz na co dzień. A, że Tobie tatuaż kojarzy sie z patologią. No cóż w jakim środowisku sie obracasz, takie masz skojarzenia.

Zależy co rozumiesz przez mało ciekawych ludzi. Ja się nie obracam w środowisku półświatka przestępczego także znam niewielu wytatuowanych.
Tych których poznałem i mieli tatuaże to prymitywy albo ludzie niedowartościowani z kompleksami.
W Polsce nigdy nie było tradycji tatuażu. Tatuowali się tylko marynarze i kryminaliści.
W Rosji jest tak samo. W Rosji tatuują się tylko gopniki i urkowie.
W kulturze krajów słowiańskich tatuaże po prostu są uznawane jako domena środowiska patologicznego i kryminalnego.
I bardzo dobrze. Z resztą jak ktoś ma ciało jak Adonis to po c🤬j mu tatuaż. Na Ferrari nie nakleja się zj🤬ych naklejek...

krajsik napisał/a:

Ja bym r🤬ał

I to jest wspaniele pozwiedzanie w przenośni i dosłownie.
Polska i Polacy zawsze się dają j🤬.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
wglowiesieniemiesci 2017-11-22, 10:19 2
zapewne jakbyś zapytał się kiedy Polska odzyskała niepodległość to spojrzałaby by w ziemie

ale i tak bym r🤬ał
Zgłoś
Konto usunięte 2017-11-22, 12:13 1
Nie ona pierwsza i nie ostatnia. Jak ktoś głupi to niech robi z siebie brudnopis. Zazwyczaj mam na to wyj🤬e, ale jak jedna szmata wytatuowała sobie orła wojsk lądowych na dupsku i wrzuciła to na fb, to od razu zgłosiłem do prokuratury i doj🤬i tępej cipie dość sporą grzywnę.
Zgłoś
Wiewór 2017-11-22, 13:27 4
abrakadabra1985 napisał/a:

szmata wytatuowała sobie orła wojsk lądowych

Może po prostu cały pułk tam był i wystawił jej znak jakości

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Konto usunięte 2017-11-22, 14:23 3
Abraxus napisał/a:

Może po prostu cały pułk tam był i wystawił jej znak jakości

K🤬a o tym nie pomyślałem. Może to własność MONu. Możliwe że wojsko jest na tyle samowystarczalne, że nawet dz🤬ki ma swoje własne.
Zgłoś
eMJay8086 2017-11-22, 19:25
@Jod123
To nie gwiazdki tylko trójliść niefortunnie ułożony - vide: Wiki
Zgłoś
RedIsGood 2017-11-23, 4:22 2
Patriotce spuszczasz się głęboko w PISdzie. Spuszczanie się w patriotkę służyć ma wyłącznie prokreacji coby narodził się nam kolejny Artur Zawisza, Rydzyk lub Kaczyński ewentualnie Marian Kowalski Lub Korwin Mikke. Ten kraj potrzebuje wielkich ludzi żeby się rozwijać

podpis użytkownika

Jezus był lewakiem.
Zgłoś