👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Dobrze, że niektórzy zaczęli sobie z tego zdawać sprawę i mówić o tym publicznie. Ciekawe czy już dostał pozew...
podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
@unimator
oni robią bekę właśnie z ludzi którzy to kupują a nie z appla
oni robią bekę właśnie z ludzi którzy to kupują a nie z appla

generalnie sam mam iphona, ale nie jaram się nim i uważam, że apple liczy sobie za słono za swoje produkty.

po co ten hejt? gdyby nas Polaków stacć było na produkty appla, jestem pewien, że większość miała by jakies jabłko w domu.

Swoją drogą dla Amerykanów kupno iphone 5, gdy w posiadaniu się ma ip4s to wydatek w kwocie połowy wypłaty. Po pierwsze ip są tam tańsze no i fakt, że przeciętny Amerykanin zarabia 4 x tyle co przeciętny Kowalski. Takie są realia, a tymbardziej tak jak kolega wyżej mówi "za drogo ? to nie kupie" przecież nikt nie kupi sobie ip 5, gdy nie ma co jeść no ludzie. To, że prawie każdy ma tam iphona tylko pokazuje w jakim stopniu wyższe są realia ich życia.
Sam posiadam ip4 i jeżeli mam porównać do galaxy s II to tak jak bym porównał windowsa z linuxem, kumaty zrozumie.
Sam posiadam ip4 i jeżeli mam porównać do galaxy s II to tak jak bym porównał windowsa z linuxem, kumaty zrozumie.

@Nabs
i tu się mylisz... nie jestem żadnym applefanem, raczej jestem fanboyem samsunga. piszczałem jak mała dziewczynka kiedy mogłem się chwile pobawić SIII. chodziło mi bardziej o to, że jakby iphon był za 500 zł tak jak w usa, to każdy by go miał, bo uwierz, nie znjadziesz nic lepszego za taką cene....
i tu się mylisz... nie jestem żadnym applefanem, raczej jestem fanboyem samsunga. piszczałem jak mała dziewczynka kiedy mogłem się chwile pobawić SIII. chodziło mi bardziej o to, że jakby iphon był za 500 zł tak jak w usa, to każdy by go miał, bo uwierz, nie znjadziesz nic lepszego za taką cene....

Nabos rozumiem ze opierasz sie na statystykach, a nie na swoich przypuszczeniach.
Uczciwie zarabiam wiec pozwolcie kupowac mi co chce. Dziekuje.
Uczciwie zarabiam wiec pozwolcie kupowac mi co chce. Dziekuje.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie