Wie gdzie jej miejsce.
A tu koszulka z bliska:
Szukałem, nie znalazłem.
podpis użytkownika
Wulgaryzmy dobrze oddają ekspresjonizm i nasycenie emocjami w wypowiadanym zdaniu, tudzież sentencji.
Generalnie szacunek. Kobieta z takim dystansem do siebie...
@Styku, ona po prostu nie rozumie co jest napisane na koszulce. To kobieta i nie zapominaj o tym.
Ech, wszyscy tu tak p🤬licie o tym miejscu kobiet, a zapominacie, co jesteście w stanie zrobić za jednego loda ;d
@ Styku, ale przecież kobieta może robić loda w kuchni i nie potrzebuje do tego znajomości angielskiego. Zatem jedno nie wyklucza drugiego...
t................a
2010-03-24, 21:10
"I should be in the kitchen"
To czemu tak k🤬a nie jesteś?!?!
też chcę taką koszulkę.
podpis użytkownika
My cock is much bigger than yours
tshirthell.com/funny-shirts/i-should-be-in-the-kitchen/?fdo=n
tutaj masz

poza tym dużo innych fajnych też można wyczaić ;D
matx
2010-03-24, 21:36
wiecznie za ta kobieta w kuchni jednak polowa tutejszych sadystow nie umie kranu naprawic... faceci.
piwo za koszulke.
podpis użytkownika
"... W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud.
Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś, albo nie ..."
Jerome Le Banner
j................0
2010-03-24, 21:54
czy tylko ja zauważyłem, że od jakiegoś czasu na sadisticu strasznie nadużywane są słowa "sadysta", "sadystyczny", "sadyzm"? każdy filmik musi być sadystyczny, każda osoba która występuje w filmach lub pisze posty na forum musi być sadystą, każdy kawał czy obrazek musi być przesiąknięty sadyzmem. niektórzy chyba zbyt dosłownie biorą nazwę portalu.
P................e
2010-03-24, 22:17
jonek00 według mnie liczba Sadystycznych słów jest na stałym poziomie odkąd jestem na tej stronie. Ale za to nadużywane jest często komentowanie tematów zdaniami z cyklu "kobieta z kuchni"
I................r
2010-03-24, 22:20
Hm, myślę, że bardziej wkurzający są ci, którzy nie tylko wrzucają tu słabe materiały, a jeszcze uczynili sobie z tego ideologie w stylu: "Mam dość p🤬lenia, że to sadistic, a nie pudelek/onet/demotywatory/joemonster, więc będę na chama wrzucać rzeczy upodabniające te strony do siebie.", bo tak by wynikało z niektórych komentów.
D................r
2010-03-24, 22:29
@jonek00 nie prawda, ja jestem socjopatą
sveq
2010-03-24, 22:48
Ale powiedz mi, co ta dziewczyna ma wspólnego z sadyzmem? Dlaczego nazwałeś ją sadystką? Co w niej takiego sadystycznego (w tym zdjęciu?!)
k................e
2010-03-24, 23:54
A kto mi powie dlaczego Brendlej wystawil wszystkim piwa??