👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Styku, ona po prostu nie rozumie co jest napisane na koszulce. To kobieta i nie zapominaj o tym.
@ Styku, ale przecież kobieta może robić loda w kuchni i nie potrzebuje do tego znajomości angielskiego. Zatem jedno nie wyklucza drugiego...

tshirthell.com/funny-shirts/i-should-be-in-the-kitchen/?fdo=n
tutaj masz
poza tym dużo innych fajnych też można wyczaić ;D
tutaj masz

wiecznie za ta kobieta w kuchni jednak polowa tutejszych sadystow nie umie kranu naprawic... faceci.
piwo za koszulke.
piwo za koszulke.

czy tylko ja zauważyłem, że od jakiegoś czasu na sadisticu strasznie nadużywane są słowa "sadysta", "sadystyczny", "sadyzm"? każdy filmik musi być sadystyczny, każda osoba która występuje w filmach lub pisze posty na forum musi być sadystą, każdy kawał czy obrazek musi być przesiąknięty sadyzmem. niektórzy chyba zbyt dosłownie biorą nazwę portalu.

jonek00 według mnie liczba Sadystycznych słów jest na stałym poziomie odkąd jestem na tej stronie. Ale za to nadużywane jest często komentowanie tematów zdaniami z cyklu "kobieta z kuchni"

Ale powiedz mi, co ta dziewczyna ma wspólnego z sadyzmem? Dlaczego nazwałeś ją sadystką? Co w niej takiego sadystycznego (w tym zdjęciu?!)
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie