W sumie nihil novi, znałem kiedyś kilka dup, którym tipsy służyły głównie w tym celu. O jednej wiem, że puszcza się na Reeperbahn w Hamburgu, losów reszty nie znam
Voltaire

podpis użytkownika
"Aby dowiedzieć się kto Tobą rządzi, sprawdź kogo nie wolno Ci krytykować"Voltaire
krz30ychu napisał/a:
W sumie nihil novi, znałem kiedyś kilka dup, którym tipsy służyły głównie w tym celu. O jednej wiem, że puszcza się na Reeperbahn w Hamburgu, losów reszty nie znam
Pewnie też robią karierę.
Nie bierzcie tego gówna, w zamian proponuje wam promocję w Lidlu "8 piw w cenie 4" (piątek i sobota)
Ja p🤬le ludzie... toż one walą czysta kokainę. To jest całkowicie nieszkodliwe. My walimy wódę, inni palą zioło a oni kokę od dziada pradziada. Koka to roślina a nie chemiczne gówno.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
zbynekmaslanka napisał/a:
Nie bierzcie tego gówna, w zamian proponuje wam promocję w Lidlu "8 piw w cenie 4" (piątek i sobota)
Które będziesz kupował osobiście?
Norek_mdc napisał/a:
Które będziesz kupował osobiście?
Aż na takie promocje to nie liczcie
ra0mir napisał/a:
Ja p🤬le ludzie... toż one walą czysta kokainę. To jest całkowicie nieszkodliwe. My walimy wódę, inni palą zioło a oni kokę od dziada pradziada. Koka to roślina a nie chemiczne gówno.
No raczej nie ket4minę
TrajDoBuziDaj napisał/a:
Łał fascynujące. I po co to ?
Po prochach będzie łatwiejsza 😉