👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Już, już się rozpoczynają denne żarty z powodu przegranego meczu. Aż tacy łasi jesteście na wirtualne piwka? Żałosne, ale i smutne zarazem.
TB303 napisał/a:
Już, już się rozpoczynają denne żarty z powodu przegranego meczu. Aż tacy łasi jesteście na wirtualne piwka? Żałosne, ale i smutne zarazem.
Gdyby przegrali po równej walce, nikt nie miałby pretensji. Ale oni jak zwykle pograli 15 minut, a resztę czasu spędzili na rozkminianiu co mają dalej robić.

HAL9000/2 napisał/a:
przed meczem z japonią to będzie balanga na maxa...[/center]
Skoro z Japonią to raczej bukakke.
Dobrze, że nie przej🤬i 1:0, bo była by gadka jak to niewiele brakło i że mieli pecha tak jak im doj🤬i 3 to już za c🤬j nie mają się jak tłumaczyć

Powtórka meczu na redtube.
Kurła taki sport narodowy, tyle orlików naj🤬e. Lewandowski król polski po prawicy z papieżem zawsze Polakiem. Krzysztof Krawczyk o nich śpiewa! Maryla rodowicz wypowiada się jako ekspert piłki nożnej. Taki hype
i co? i c🤬j.
Może oni są drużyną która jest lepsza w innej dziedzinie sportu? Może badminton? albo szachy?Nie ma co ich skreślać jako sportowców.
Podejrzewam że lewandowskiej nieco gorzej będą się sprzedawać jej batoniki z miąższu nasion marakuji z bakłażanem i przepakowane laysy za 15zł
Daliby sobie już z tym futbolem spokój bo to jest w kółko to samo.
Kurła taki sport narodowy, tyle orlików naj🤬e. Lewandowski król polski po prawicy z papieżem zawsze Polakiem. Krzysztof Krawczyk o nich śpiewa! Maryla rodowicz wypowiada się jako ekspert piłki nożnej. Taki hype

Może oni są drużyną która jest lepsza w innej dziedzinie sportu? Może badminton? albo szachy?Nie ma co ich skreślać jako sportowców.
Podejrzewam że lewandowskiej nieco gorzej będą się sprzedawać jej batoniki z miąższu nasion marakuji z bakłażanem i przepakowane laysy za 15zł
Daliby sobie już z tym futbolem spokój bo to jest w kółko to samo.
Polska reprezentacja jest jak jądra!
Zawsze biorą udział, lecz nigdy nie wchodzą
Zawsze biorą udział, lecz nigdy nie wchodzą

kowalski za tak zj🤬ą robotę wy wyp🤬olił z roboty w podskokach

Jak na społeczność, która lubi wklejać obrazki dotyczące "pedalskiej piłki nożnej", wyjątkowo bardzo Was to boli

Biedra wycofuje się z naklejek z piłkarzami dodawanych do zakupów zamiast nich wprowadzają papier toaletowy z wizerunkami naszej 11 i Nawałki.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie