Prawdziwi bohaterowie ludzkiego życia... Nadzieja w ludzi jeszcze nie umarła
Ostatnia akcja wyciska łzy nawet z najtwardszych.
Aeze
2013-06-04, 0:37
Człowiek, człowiekowi, człowiekiem.
podpis użytkownika
jeden z najmocniejszych materiałów na sadisticu. Hard przy tym wymięka.
Konto usunięte
2013-06-04, 1:00
Za resztki dobra w ludziach zawsze piwo.
nie wiem jak Wy, ale mnie to ruszyło.
Materiał przy którym człowiek wpada w zadumę i kiwa głową z podziwu. Świetny zbiór świetnych scen które przywracają wiarę w ludzi. Już dawno nie postawiłem tak zasłużonego piwa. Naprawdę mega wstawka.
Konto usunięte
2013-06-04, 1:25
Ruszyło mnie i to bardzo. Ledwo do sracza dobiegłem.
Dobra, ale zastanówcie się co kieruje ludźmi, którzy rzucają się pod pociąg? A materiał mocny.
Gimbaza juz śpi ale założę się, że jutro w okolicach pierwszej przerwy ktoś prześle tekst typu "nie wzruszyłem się przy ostatnim bo bachor był czarny".
Z reszta, ja też się nie wzruszyłem ale z innego powodu.
"Najtwardszych" oceniasz przez swój pryzmat? Widocznie jestem "za twardy"... Małpka na końcu poskakała trochę i ostatecznie zadowolona, bo nie straciła przyszłego członka gangu. Ale mimo wszystko jednak jest inaczej, niż myślałem i w społeczeństwie jeszcze nie występuje całkowita znieczulica.
O k🤬a, ostatnia scena chwyta za serce. Ahhh... wielki browar dla autora, który to wrzucił.
Didekc napisał/a:
"Najtwardszych" oceniasz przez swój pryzmat? Widocznie jestem "za twardy"... Małpka na końcu poskakała trochę i ostatecznie zadowolona, bo nie straciła przyszłego członka gangu. Ale mimo wszystko jednak jest inaczej, niż myślałem i w społeczeństwie jeszcze nie występuje całkowita znieczulica.
Lecz się człowieku, p🤬lisz farmazony.
Konto usunięte
2013-06-04, 2:16
Och, aleś Ty twardy Didekc, jesteś taki cudowny.
Wielkie piwko za materiał.
Konto usunięte
2013-06-04, 2:17
tepad.no napisał/a:
Gimbaza juz śpi ale założę się, że jutro w okolicach pierwszej przerwy ktoś prześle tekst typu "nie wzruszyłem się przy ostatnim bo bachor był czarny".
Didekc napisał/a:
@tepado
wezwałeś tego cymbała jak djina z lapmy
ostatni filmik mnie rozj🤬 na części ... byłem w takim napięciu że czułem że się musi udać normalnie aż się ucieszyłem razem z tymi ludźmi !
mimo że sadistic to więcej takich materiałow proszę !
podpis użytkownika

)
WOLNOŚĆ SŁOWA DLA SADISTICA!
Ostatnia scena do łez?
Bardziej przykro mi się robi jak patrze na biedne kozy
podpis użytkownika
Jedzenie pobudza myślenie.