Jak widać, od dłuższego czasu USA ma chętkę na Iran. Siejąc przy tym ogólnoświatową propagandę oczerniającą Iran jakoby miał on jakieś arsenały nuklearne itp. Film pokazuje kilka faktów odnośnie tej sytuacji oraz wpływ syjonizmu i kto tutaj naprawdę jest "nuklearnym łotrem"
Tak, nagrywane Frapsem, po to aby napisy pl były widoczne.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dobrze że są jeszcze ludzie którzy zdają sobie sprawę że takie matoły jak ja nie mają pojęcia co się dzieje i uświadamiają
vass
2012-01-26, 15:05
up
Nie słuchaj tych bzdur, to jakiś nawiedzony kaznodzieja.
Wielcy obrońcy Arabów i islamu się znaleźli.
Jeden brudas nie będzie straszył reszty świata blokadą cieśniny, czy bronią atomową.
Jak zablokuje cieśninę, to dopiero będzie płacz, że paliwo po 10zł
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
vass
2012-01-26, 18:23
up
Sam się poucz, cała cieśnina nie należy do Iraku.
up
Ty się naucz czytać bo tu mowa o IRANIE a nie Iraku.
Wiecie ze ten koles to byly szef Ku Klux Klanu?
konto usunięte
2012-01-27, 0:04
konto usunięte
2012-01-27, 0:23
Filmy ukazujące takie spiskowe teorie dziejów po części ukazują prawdę, a po części przedstawiają naciągane fakty, gdyż są one elementem gry politycznej w USA. Cieszcie się, że możecie jeszcze się nad takimi produkcjami kłócić. Jak wejdzie ACTA to będziecie żyli w błogim świecie TVNu.
konto usunięte
2012-01-27, 1:01
konto usunięte
2012-01-27, 1:07
konto usunięte
2012-01-27, 1:36