👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piwo za Kieślowskiego. Świetny dokument.
Łatwiej wytresować człowieka niż psa.
Łatwiej wytresować człowieka niż psa.
Najlepiej żeby wszyscy wyglądali tak jak On to by wszystkich lubił. Nie dziwo że pies od takiego człowieka ucieka i na pewno trafi się jakiś Pan który grzecznie mówiąc "odjebie" takiego człowieka za jego podły charakter. Najgorsze jest to że takiej stonki się nie wypleni i tacy się jeszcze trafiają ...

Filmik zalega w poczekalni już trzeci dzień i lada moment może trafić do sucharów. Jak trafi to zwątpię w inteligencję osób tu zarejestrowanych...
Gimbusiarnia woli mieć na głównej kolejny filmik z Grażyną Żarko lub setną przeróbkę amelinium, a niesamowicie - jak się nad tym chwilę zastanowić- sadystyczna w swej wymowie perełka polskiego dokumentu ma szanse jedynie na kilka piw i dział Suchary.
Powiedziałem sobie, że po zasucharzeniu tej wstawki konto usunę i tak najprawdopodobniej będzie... Tępe gimbusy

Gimbusiarnia woli mieć na głównej kolejny filmik z Grażyną Żarko lub setną przeróbkę amelinium, a niesamowicie - jak się nad tym chwilę zastanowić- sadystyczna w swej wymowie perełka polskiego dokumentu ma szanse jedynie na kilka piw i dział Suchary.
Powiedziałem sobie, że po zasucharzeniu tej wstawki konto usunę i tak najprawdopodobniej będzie... Tępe gimbusy

Pan kapitan napisał/a:
Powiedziałem sobie, że po zasucharzeniu tej wstawki konto usunę i tak najprawdopodobniej będzie...
Oj, skoda by było

hokus pokus, czary mary i omijaj dział suchary...
podpis użytkownika

Jak się nazywa taki Pan? Osuch. Marian Osuch powinny dzieci odpowiedzieć.

"dziesiątki, setki ludzi by zobaczyli... (w tv)" troche mnie wzruszylo, ale mial racje kiedys nie bylo tylu TiVików
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie