podpis użytkownika
Mam plastikowy pas mistrzowski i jestem k🤬a fest!

takija ten Avalanger jeździ Tigrą 1.4 i jeszcze twierdzi, że to stylowa i mocna fura, olej go bo o motoryzacji ma takie pojęcie jak świnia o gwiazdach.
Akurat brałem z nim udział w dyskusji i nie uważam żeby był w tym nachalny czy coś. Przestawił swoje zdanie i nie wpieral go innym

Mój rower ma większy kąt skrętu.
Jak ty niemasz roweru....
takija ten Avalanger jeździ Tigrą 1.4 i jeszcze twierdzi, że to stylowa i mocna fura, olej go bo o motoryzacji ma takie pojęcie jak świnia o gwiazdach.
Ja mam tigrę 1.4 o którą dbam i sam wymieniam niektóre części, a Ty bilet miesięczny na komunikację miejską.
Na pewno bardziej stylowa od pastucha 1.9tdi, którym zapewne jeździsz (w każdym razie na 100% wieśwagenem), japończyków czy Merola klasy A. Co do mocy .. ja gdzieś pisałem, że jest mocna?!
Co prawda nie narzekam, to nie jest to k🤬a wyścigówka czy E39 3.0i żeby palił kapcie przy wyjeździe z garażu, ale problemów z nim póki co odpukać nie ma...
Co do motoryzacji to ciągle się uczę i wiem, że jeśli ktoś ma przystosowany wózek do driftu to trzeba być idiotą, żeby tego driftu nie wykonać. To samo z mocą. Sztuką nie jest dać w p🤬dę i patrzeć jak samo się robi.
Weź sobie słabsze E30 czy e36 316 i spróbuj się pobawić, to pogadamy. Inna bajka, że BMW to samochody stworzone do takich rzeczy. Tyle.
PS. odnoszę wrażenie, że autor twierdzi że jeden kierowca może jeździć tylko jednym wozem

@up chciał bym sie zobaczyć w tym aucie za 40k zł żebyś mi pokazał jak to jest łatwo.
i nie p🤬l za bmka nie jest przystosowana bo sama moc jaką generuje daje dużo możliwości.
a i jak by co to ten gosc od bmki już nie żyje.
Szkoda go, ale po filmach z nim na pewno nie zginął bez przyczyny... Szybka jazda, szybka śmierć.. inna sprawa, że zginął robiąc to co kochał.
Co do mocy, pisałem jasno :
- Tu auto całkowicie nieprzystosowane, prócz mocy... Odpalcie moment 5:00 ! To jest TO!
A teraz koniec kłótni i idziemy na piwo

podpis użytkownika
Naczelny hejter sadolowego analfabety.

Ależ, jesteście poj🤬i. Wóz odj🤬y tylko i wyłącznie do driftu to nawet przygłup poprowadzi. Dla mnie drift jest zajebisty tylko wtedy gdy kierowca się wysila by p🤬lnąć wóz bokiem, a nie jeb kierownicą i kółka 90 stopni wyj🤬e na bok.
Zapraszam do takiego auta i spróbuj, a potem gadaj....