Jak to nie ma nic wspólnego z driftem, rozwiń swoją wypowiedź. Bo z tego co wiem to właśnie kąt skrętu w drifcie ma bardzo dużo wspólnego, a nie tylko tylny napęd i milion kucy.
To nie ma nic wspólnego z driftem. Syf i c🤬jnia, równie dobrze mogli im wj🤬 przy kołach maszynki do robienia dymu.
Ja p🤬le.....kolejny znafffca...

wyobraz sobie jakby piłkarze grali 3x większą piłką. Koszykówce kosz by miał średnice pół metra. Narciarze by mieli 2 duże deski zamiast nart. Zapaśnicy byli by ubrani w stroje sumo.
tak to się ma do tego skrętu.

radze sie wybrać na zawody i zapytać sie po co taki kąt to wam ładnie wytłumaczą

@ups wy wyszyscy jesteście tacy znawcy a pewnie zaden z was nawet nie stał kolo driftowozu ...
radze sie wybrać na zawody i zapytać sie po co taki kąt to wam ładnie wytłumaczą
gówno mnie to obchodzi - nie podnieca mnie drift - wolę kobiety
Racja. Poza tym obrazek do dupy rodem z kwejka
Prawdziwi kierowcy to tacy, którzy i silnikiem 2.0 bez szpery, klatki bezpieczeństwa itp osiągną piękny efekt.
- Tu auto całkowicie nieprzystosowane, prócz mocy... Odpalcie moment 5:00 ! To jest TO!
Nie jest sztuką wejść ładnie w zakręt autem za 40.000zł ze szperą, ze skrętem jak powyżej...
podpis użytkownika
Naczelny hejter sadolowego analfabety.

i nie p🤬l za bmka nie jest przystosowana bo sama moc jaką generuje daje dużo możliwości.
a i jak by co to ten gosc od bmki już nie żyje
a mnie gówno obchodzi że cie nie obchodzi. nie podoba sie przewiń dalej. nikt cie nie zmusza zeby ci się podobał ...

@ups
wyobraz sobie jakby piłkarze grali 3x większą piłką. Koszykówce kosz by miał średnice pół metra. Narciarze by mieli 2 duże deski zamiast nart. Zapaśnicy byli by ubrani w stroje sumo.
tak to się ma do tego skrętu.
Wyobraź sobie że każda dyscyplina sportowa ma jakieś wymagania i ograniczenia. W drifcie kąt skrętu kół nie jest ograniczony przepisami. W Piłce nożnej wielkość piłki jest ściśle określona. Porównanie z dupy wzięte

Jak dla mnie to nie jest drift. Tylko popisówka. Na który nawet przykro się patrzy...
- Tu auto całkowicie nieprzystosowane, prócz mocy... Odpalcie moment 5:00 ! To jest TO!
Prawdziwi kierowcy to tacy, którzy i silnikiem 2.0 bez szpery, klatki bezpieczeństwa itp osiągną piękny efekt.
Nie jest sztuką wejść ładnie w zakręt autem za 40.000zł ze szperą, ze skrętem jak powyżej...
Piszesz o nieprzystosowanym aucie i pokazujesz klasyka M5 jako przykład