Bramkarz Lausanne Sports w 80. minucie meczu złamał palec. Trener niestety wykorzystał już 3 zmiany zawodników i nie mógł pozwolić na opuszczenie boiska bramkarzowi. Ten zacisnął zęby, zagrał do końca i nie pozwolił na stracenie kolejnej bramki. Jego zespół wygrał 3:1.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To sport dla twardzieli
Oh Mein Liebe, chyba pierwszy francuz który się nie poddaje
lol, zmylił mnie lektor. Przepraszam za spam
Taa.. jakby go ktoś potrącił pewnie tez by nie upadł
Transferu do barcy nie będzie..
Nie miał wyboru, co w tym dziwnego ?
konto usunięte
2012-04-10, 23:08
Czyli jednak, k🤬a, można grać dalej, a nie jak p🤬da sie wywalać, bo podmuch powietrza przebiegającej osoby obok był zbyt silny... Ale zdania nie zmieniam, hokej jest lepszym sportem.
kibice wyj🤬i skoro gwiżdżą zamiast bić brawo za walkę do końca..
konto usunięte
2012-04-10, 23:37
Danam napisał/a:
kibice wyj🤬i skoro gwiżdżą zamiast bić brawo za walkę do końca..
Dobrze, że z trybun widzieli że ma złamany mały palec...
Kukinator napisał/a:
Dobrze, że z trybun widzieli że ma złamany mały palec...
ale widzieli, że się zwija z bólu i że trener nie może zrobić zmiany
widać, że na jedynym meczu na jakim byłeś to w podstawówce gdy koledzy grali a ty siedziałeś z p🤬dą na ławce boś stroju zapomniał
konto usunięte
2012-04-11, 0:26
^ Tam co chwile ktoś się zwija z bólu...
Dla porównania jakaś p🤬da z Hiszpanii...
konto usunięte
2012-04-11, 10:14
Symulantów powinno się publicznie chłostać, wtedy każdy by nawet ze złamaniami zap🤬lał, żeby nikt nie pomyślał, że symulant...
konto usunięte
2012-04-11, 12:00
beka jak sie wszyscy na CR spinaja. chyba macie jakies kompleksy, skoro bardziej od jego gry interesuje was jego wyglad.
@ogonix - no powiedz, że Ci się po prostu podoba.