👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

novy__ napisał/a:
prawdziwy facet nie puka
Prawdziwy facet właśnie puka

Lipton94 napisał/a:
Prawdziwy facet właśnie puka![]()
Obrazek
Prawdziwy facet nie puka(puknąć to można się w czoło), tylko długo rżnie kobietę jak nie powiem kogo

molgus napisał/a:
Z sadistic'a mamy kwejka, no cóż...
Panie Zero Tematów, tak zapobiegawczo:

@up widzę kolejny, którego boli dupa. Temat już przekroczył 120 piw, więc komuś jednak się podoba. Natrzyj się wazeliną, może ci przejdzie.

Do autora: do Ciebie jak i do tematu nie mam nic, nawet spoko. Nie napisałem, że to gówno czy co innego. Szkoda, ze nie jest to ten sam sadol co jakiś czas temu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie