Jak wytrzeźwieje to pewnie mu powie że zawsze marzyła by mieć takiego faceta jak on i poleci do innego xD
Kilkadziesiąt minut wcześniej pewnie tak to wyglądało:
Jeszcze kolejeczka i zmykamy
Jeszcze kolejeczka i zmykamy
podpis użytkownika

Mimo wszystkich ciętych komentarzy, zachowanie chłopaka naprawdę ujmujące, coraz mniej takich mężczyzn
Tez uważam że koleś zachował się zajebiscie, i naprawdę zrobił dobre wrażenie na jej rodzicach
Ja trovhe inaczej niosłem koleżankę, a na koniec "wyrzuciła" z siebie wszystko co miala... Ja natomiast, ze to byl dość dlugi dystans zapytałem się czy kuwa nie mogła wcześniej mnie odciążyć. Przyjęła pozycje embrionalna pod drzwiami na ziemii i szukałem kluczy do jej lokum dwie inne sie smialy... Także starsze roczniki miały jakieś ramy moralne
podpis użytkownika
Ola gringo
outsidethebox86 napisał/a:
Mimo wszystkich ciętych komentarzy, zachowanie chłopaka naprawdę ujmujące, coraz mniej takich mężczyzn
coraz mniej takich mezczyzn bo coraz wiecej takich kobiet
olaff666 napisał/a:
coraz mniej takich mezczyzn bo coraz wiecej takich kobiet
I na odwrót. Można tak w nieskończoność. Ale czy ma to sens? Nie sądzę. Przynajmniej "takie" kobiety i "tacy" mężczyzni, tworzą tło, na którym ci wyjątkowi (i kobiety i mężczyźni) mogą się wyróżniać i być rozpoznawalni jako ci wyjątkowi, warci starań i miłości.
outsidethebox86 napisał/a:
I na odwrót. Można tak w nieskończoność. Ale czy ma to sens? Nie sądzę. Przynajmniej "takie" kobiety i "tacy" mężczyzni, tworzą tło, na którym ci wyjątkowi (i kobiety i mężczyźni) mogą się wyróżniać i być rozpoznawalni jako ci wyjątkowi, warci starań i miłości.
mądrego to i miło posłuchać
Ileż razy damskie zwłoki człowiek dostarczał do domu... żadna p🤬da nie podziękowała. Baby to c🤬je.
podpis użytkownika
sarna23dotcom.wordpress.com/kinowanie/
olaff666 napisał/a:
mądrego to i miło posłuchać
Po prostu trzeźwy punkt widzenia. Nie ma się co obrzucać błotem, bo można w nieskończoność wymieniać złe zachowanie kobiet i mężczyzn. A na takie zachowanie wpłynęło nieskończoność czynników (szkoła, rodzice, wychowanie, religia, środowisko, koledzy, k🤬a disco polo nawet

sard napisał/a:
Ileż razy damskie zwłoki człowiek dostarczał do domu... żadna p🤬da nie podziękowała. Baby to c🤬je.
Jak miały mówić, skoro nie mogły nawet chodzić?
W takim razie ja DZIEKUJE CI w imieniu wszystkich naj🤬ych kobiet, które dostarczyles bezpiecznie do domu