Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mygyry 2016-06-27, 21:03 205
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2016-06-27, 21:04 126
ciśnie do najbliższej zgłoszonej straży pożarnej, bo jakby stanął, to cały skład wpiździec piekło pochłonie
Zgłoś
konto usunięte 2016-06-27, 21:14 2
Tak brzydko przy dziecku?
Nieładnie.
Zgłoś
mateusos 2016-06-27, 21:17 25
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2016-06-27, 21:38 7
Zgłoś
Essent 2016-06-27, 21:39 14
łeb_prosiaka napisał/a:

ciśnie do najbliższej zgłoszonej straży pożarnej, bo jakby stanął, to cały skład wpiździec piekło pochłonie

Twoje wyjaśnienie jest bardzo prawdopodobne.Dzięki.
Zgłoś
panchamityle 2016-06-27, 22:18
@_Bronek_Komar_
Nie, nie kłamał.
Zgłoś
tranzystor 2016-06-27, 22:31
Zgłoś
Crisko 2016-06-27, 22:43 25
Zgłoś
ellsworth 2016-06-27, 23:03 7
@tranzystor
Ty pewnie z tych idiotów co jak mgła siądzie na drodze to twardo jedziesz dalej z taką prędkością, że w razie czego nie zahamujesz. Mam nadzieję, ze zabijesz się na jakiejś przewróconej naczepie, a nie na osobówce z ludźmi w środku.
Zgłoś
lysy78 2016-06-27, 23:13 6
Zgłoś
Emilian89 2016-06-27, 23:17 1
Zgłoś
Taz 2016-06-27, 23:28
Tak się składa, że byłem naocznym świadkiem tej sytuacji.

kontakt24.tvn24.pl/naczepa-w-ogniu-ale-kierowca-jedzie-dalej-sceny-jak...

Tutaj jeden z filmików mojego autorstwa.

Ogólnie rzecz biorąc, jadąc dalej trasą, widzieliśmy jeszcze palące się lub tlące opony m.in. na naszym pasie. Więc tak jak uważałem rok temu, tak uważam nadal, że tak to ujmę, MAM W DUPIE UBEZPIECZONĄ NACZEPĘ, jeśli wątpliwe działanie mające prowadzić do nierozprzestrzeniania się pożaru stwarza tak ogromne zagrożenie w ruchu drogowym.

Wyobraźcie sobie, że wyjeżdżanie zza zakrętu na takiej trasie, nie widzicie co jedzie, bo zasłania Wam pagórek (tak właśnie jest na tamtej trasie) i nagle zza barierki wypada prosto na Was płonąca opona. O ile byście przeżyli, to na pogrzebie Waszych bliskich też byście mówili "dobrze, że kierowca tak postąpił, bo przynajmniej uratował część ze swojego ładunku KLEJÓW?

Ludzie, trochę wyobraźni, a przede wszystkim stopniowania. Czy stwarzanie tak dużego zagrożenia może być usprawiedliwione przez chęć uratowania ładunku, który powinien być na takie przypadki ubezpieczony?

A i tak btw. gość nie jechał 40-60. grzał pełną parą, jadąca za nim straż pożarna nie mogła go dogonić...
Zgłoś
Krak 2016-06-28, 9:32
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem