👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

zacięła mu sie linka od gazu
ale konstruktorów w polsce nie brakuje
Borzęcin miejsce wynalazków + butla z gazem na plecach

Borzęcin miejsce wynalazków + butla z gazem na plecach

Czy każdy w tym kraju/świecie który ma trochę jaj musi zostać nazwany jakimś pedałem od piorunochronu ?
ja nie wiem jak oni to upakowali na tym drugim filmiku.. ale zrobili to dobrze, bo motor (?) jest dobrze ustawiony bo stoi bez problemu na nóżce.
i też ma jaja, żeby takim czyms tak zapierdzielać.
i też ma jaja, żeby takim czyms tak zapierdzielać.
jak widać na wsiach nie tylko piją i dzieci robią
to chyba jakaś inauguracja była spodziń w kant co nie którzy nawet koszula
to chyba jakaś inauguracja była spodziń w kant co nie którzy nawet koszula

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie