👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

To się popisałeś żartem teraz. Gratuluję i stwierdzam że idź pan z tym

Prawdziwych chłopów zapraszam do karczmy, gdzie skosztujemy pyszną pajdę z mięsiwem i opijemy się miodu najprzedniejszego
Testosteron!

Z tą Spartą to akurat przesadziłeś, bo jak trenowali wojowników to młodzi chłopcy dość często byli bolcowani w dupsko przez starszych z tego co wiem, możliwe byłoby wtedy umiejscowienie jaj na twarzach tych słabszych.

@PawełWspaniały
Na pewno pedalstwo było jest i będzie ale zastanawiam się na ile jest to prawdziwy obraz starożytności. Tzn teraz próbuje się ludziom wmówić, że w starożytności to właściwie nie było mężczyzn hetero tylko każdy każdego bolcował w oko proroka. Tak samo z tym r🤬aniem dzieci. Inna sprawa, że wtedy 14 latek już nie był traktowany jako dziecko.
No nie chce mi się jakoś wierzyć, że niechęć do pedofilii czy do homoseksualizmu to wymysł ostatniego 1000 czy 1500 lat.
Na pewno pedalstwo było jest i będzie ale zastanawiam się na ile jest to prawdziwy obraz starożytności. Tzn teraz próbuje się ludziom wmówić, że w starożytności to właściwie nie było mężczyzn hetero tylko każdy każdego bolcował w oko proroka. Tak samo z tym r🤬aniem dzieci. Inna sprawa, że wtedy 14 latek już nie był traktowany jako dziecko.
No nie chce mi się jakoś wierzyć, że niechęć do pedofilii czy do homoseksualizmu to wymysł ostatniego 1000 czy 1500 lat.

jak prawdziwy facet to nie trzeba dodawać że hetero, bo nie istnieje coś takiego jak prawdziwy facet homo, jest tylko zwykły pedał

Magnus napisał/a:
Prawdziwy facet hetero nigdy nie ma worów pod oczami.
![]()
Że niby kładziesz puder?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie