👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pamiętajcie że jak już grzebiecie przy samochodzie to zawsze podstawiajcie koziołek samochodowy pod podniesione auto i klin pod koła.
Ewentualnie jak już wolicie bez to ustawcie kamerkę tak żeby było co własnego wrzucić
Ewentualnie jak już wolicie bez to ustawcie kamerkę tak żeby było co własnego wrzucić

Fajna miejscówka, podobają mi się te hamerykańskie przedmieścia.
Ludzie z Nowego Jorku i Florydy, to stan umysłu z którego zawsze inne stany mają bekę.
Śmieszne, bo według mnie, to większość tam to kretyni, którzy jadą z rowerem do serwisu gdy łańcuch spadnie.
Śmieszne, bo według mnie, to większość tam to kretyni, którzy jadą z rowerem do serwisu gdy łańcuch spadnie.
DupcyperChui napisał/a:
koziołek samochodowy
Co to jest koziołek samochodowy? O kobyłce, żabie i piesku z kiwającą się głową słyszałem, ale o koziołku ni kuta.
StereoTyp napisał/a:
Ludzie z Nowego Jorku i Florydy, to stan umysłu z którego zawsze inne stany mają bekę.
Floryda...?
Pomyliło ci się z Kalifornią i ostatnio Oregonem chyba...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie