👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widać że młode i niedoświadczone kicie
Dorosły samiec by sobie tak nie pozwolił.

Na każdego cwaniaka znajdzie się wiekszy cwaniak: sadol.pl/bawol-vs-aligator-vt176063.htm?highlight=aligator

chrisychrisSAAN,
Widziałem, bo sam wrzuciłem.
Z tym że tam był kajman, a tutaj mamy krokodyla nilowego.
Widziałem, bo sam wrzuciłem.

ta jaszczurka jeszcze mała największe krokodyle nilowe do 7 m dorastają

Don_Menelaos, największe z krokodyli, to krokodyle różańcowe

wojtasior tu masz wiekszego cwaniaka hahah
sadol.pl/15-glodnych-lwow-vs-3-afrykancow-vt68487.htm
sadol.pl/15-glodnych-lwow-vs-3-afrykancow-vt68487.htm

maxvolumePL napisał/a:
Don_Menelaos, największe z krokodyli, to krokodyle różańcowe
![]()

ej teraz to jebne OT
Pamięta może ktoś taki serial stary troche co zamierzali wyciągnąć zatopiony kuter jakiś należący do dziadka siwego za pomocą piłeczek do ping-ponga?
Pamięta może ktoś taki serial stary troche co zamierzali wyciągnąć zatopiony kuter jakiś należący do dziadka siwego za pomocą piłeczek do ping-ponga?

Ten krokodyl czy aligator nie zabrał żarcia lwom tylko lwicy i małym lwiątkom, także nadal królem zwierząt jest lew

0:56 jaki zadowolony wraca - uśmieszek, głowa do góry...
@Riva,
Lew? /watch?v=Noyswp7pwqw
Już tłumaczę.
Tygrys potrafi walczyć dwoma przednimi łapami jednocześnie w przeciwieństwie do lwów. Ponadto, kiedyś w jakimś programie słyszałem, że tygrysy są lepiej przystosowane do walki od lwów ze względu na ekolin(?)

@Riva,
Lew? /watch?v=Noyswp7pwqw
Już tłumaczę.
Tygrys potrafi walczyć dwoma przednimi łapami jednocześnie w przeciwieństwie do lwów. Ponadto, kiedyś w jakimś programie słyszałem, że tygrysy są lepiej przystosowane do walki od lwów ze względu na ekolin(?)
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie