Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:50
Prawdziwy niemiecki sadol.
konto usunięte • 2013-11-11, 10:08
Niemcy raczej słyną z kiepskiego poczucia humoru, ale ostatnia sytuacja mnie nieźle rozbawiła:

W piątek dzwonił do mnie kolega z Niemiec prosząc o sfinalizowanie pewnej służbowej sprawy w poniedziałek (dziś). Mówię mu, że to niemożliwe, bo w poniedziałek nie pracujemy - mamy Święto Niepodległości.
-niepodległości od kogo? Od Niemców, czy Rosjan? Zapytał.

Facet nie jest naziolem, ma takie histOryczne poczucie humoru. Pamiętam jak ja kiedyś zażartowałem na temat Stalingradu, to też się śmiał.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-11-12, 2:12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-12, 2:17 2
DUST DEVIL napisał/a:

A co do gw🤬tów, to owszem były, a ci co nie gw🤬cili dostawali od dowódcy kulę w łeb. A dowódcy mieli rozkaz wymuszać gw🤬ty, a taki rozkaz dostali od Stawki (pewnie nawet nie wiesz co to jest)

No i o czym to świadczy? O tym, że czerwoni nie mieli równo pod sufitem, bo kto normalny rozkazuje swoim żołnierzom (pod groźbą kary śmierci) gw🤬cić kobiety.

DUST DEVIL napisał/a:

Na dodatek nie rozumiem czemu "bronisz" niemców - Sowieci wprowadzili komunę itp, ale oprócz Katynia nie dokonali wielu zbrodni na terenie Polski.

A to dobre. Ładnie to ująłeś "na terenie Polski". Tak się manipuluje. W takim razie 20 tys. oficerów też nie zamordowali bo to nie było "na terenie Polski".

A tak poważniej poczytaj ile Polaków wymordowali Sowieci od 1917.

Aha, ja nie bronie Niemców. Brzydzę się nazizmem jak i komunizmem (wszak to wszystko socjalizm).

DUST DEVIL napisał/a:

BTW: skoro już tak bardzo chcesz się uprzeć i generalizować o "tępych" sowietach co nie wiedzieli co to kran to dlaczego twierdzisz, że oni wprowadzili w Polsce komunę? Przecież jeśli ktoś nie wie co to kran, to już tym bardziej nie wie co to komunizm, a pewnie większość z nich nawet nie wiedziała jak rozwinąć skrót CCCP.

Nie bardzo rozumiem. W Armii Czerwonej na prawdę były osoby, które pierwszy raz w życiu zobaczyły kran i kibel po wkroczeniu do Polskich. A armia != państwo.
Zgłoś
Eliot Imperio 2013-11-12, 3:17 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-12, 3:19
@Bongman,
nie pamiętam czy kiedykolwiek dałam Ci piwo za jakiś żarcik, ale za to co napisałeś wyżej należą Ci się, jak najbardziej
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-12, 3:49
Zgłoś
jednoręki-ujeżdżacz 2013-11-12, 10:12
Bongman, Twój populizm, niska znajomość wielu tematów i siła z jaką hasła wykrzykujesz, kojarzą mi się tylko z Donaldem T.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-12, 10:52 1
Zgłoś
Majozen 2013-11-12, 13:07
Zgłoś
Eliot Imperio 2013-11-12, 15:00
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-12, 17:11
Zgłoś
Parzo 2013-11-12, 17:17
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-12, 17:21
Parzo, w sumie masz dużo racji, ale musisz pamiętać, że takie polemiki jak ta powyższa to, obok bóludupienia i prowokowania, sól tego forum
Zgłoś
Parzo 2013-11-13, 0:13
Niestety, ale każdy patrzy jaki to on jest "ynteligjentny" takie jednostki pojedyncze (niestety jak ja) rzadko sie odzywają, bo nie zmienią nic. Tutaj jest demokracja, czyli większość idiotów rządzi ludźmi którzy mają IQ wyższe od taboretu <100+.
Zgłoś
Miziou 2013-11-13, 1:08
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-13, 10:18
Cytat:

takie
jednostki pojedyncze
(niestety jak ja) rzadko sie
odzywają, bo nie zmienią
nic. Tutaj jest demokracja,
czyli większość idiotów
rządzi

jak się nie odzywamy to nic dziwnego że jesteśmy mniejszością
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem