Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Prawdziwy ojciec
z................n • 2014-03-14, 17:51
Temat nie jest bardzo sadystyczny, ale w tym smutnym jak piza świecie, warto pokazać pozytywne zachowania.
W Chinach, czterdzistoletni Yu Xukang codziennie zanosi swojego niepełnosprawnego syna do najbliższej szkoły(7,2 km w jenną stronę). Następnie wraca do domu, a po południu znów idzie do szkoły i odbiera dzieciaka.
Pan Yu zamiast maszerować dziennie prawie 30 kilometrów mógłby: oddać dzieciaka, albo przestać się nim zajmować...a jednak poświęcił się dla niego.

Zgłoś
Oranżada 2014-03-14, 17:56
a co on k🤬a nóżek nie ma? niech sam sobie zap🤬la
Zgłoś
Adek1507 2014-03-14, 17:59 18
Ja w 2009 roku codziennie zimą o 5 rano lazłem z buta 15 km do roboty. Gdzie jest dla mnie medal?????

podpis użytkownika

Sam się pod tym podpisz
Zgłoś
z................n 2014-03-14, 18:09 19
@up, jakie poświęcenie, taki medal. Proszę
Zgłoś
enio22 2014-03-14, 18:09 2
K🤬a, jednego nie rozumiem. Co mnie gówno obchodzi jakiś chinol?
Zgłoś
D................r 2014-03-14, 18:10
@up 15km? o.O
ja 10 przebiegałem w 36 minut, a Ty mówisz o piętnastu piechotą o.O
Szedłeś do roboty na 3 godziny?
Zgłoś
x................s 2014-03-14, 18:16 9
prawdziwy ojciec by synowi kupił helikopter

@Adek1507

Zgłoś
Adek1507 2014-03-14, 18:20
@Duentar

W dwie strony

podpis użytkownika

Sam się pod tym podpisz
Zgłoś
Oberstgruppenführer 2014-03-14, 18:25 1
czemu dziecku zamazali oczy a ojcu nie
Zgłoś
Donkapi 2014-03-14, 18:39 4
Ja tam lubię takie historie;) Piwko.
Zgłoś
cys23 2014-03-14, 18:40 5
To gdzie on k🤬a pracuje, że ma czas sobie takie spacerki urządzać?!
Zgłoś
Cyjanek 2014-03-14, 18:53
... albo znaleźć sobie pracę. Każda wymówka jest dobra.
Zgłoś
suripere 2014-03-14, 18:54 8
Ale p🤬licie wszyscy. Że na sadolu piszecie to już trzeba z grubej rury pojechać. A ten co temat wrzucił to się w łeb jebnij. Jak ma k🤬a dziecko oddać przecież to jego syn. Pewnie połowa z was pseudo masochiści by tak samo zrobiła i zap🤬lała 3 dychy na piechte jakby na autobus nie było.
Zgłoś
rekin84 2014-03-14, 19:53 91
gratulacje dla ojca. a dla reszty j🤬ych "hejterów" z gimbazy wielki FUCK!!! nie macie pojęcia co to znaczy poświęcenie się dla własnego dziecka.
Zgłoś
sard 2014-03-14, 20:00 31
A u nas sk🤬iałe gimbusy w rurkach wożone przez rodziców autami od razu sp🤬ala sprzed wejścia do szkoły c🤬j wie, gdzie by ponap🤬lać na gejfonach...

Szkoda dzieciaka i jego ojca mimo, że żółci - przynajmniej wiedzą o co chodzi w edukacji i walczą do końca, nie jak nasi piłkarze...

I w sumie jeszcze znam nieco ludzi, co mają też po górkę, najpierw z buta lub rowerem parę kilosów, potem pks i do pkp, pociągiem do wawy i tam tramwajem do pracy Codziennie i mniej maruszą niż połowa kurew dojeżdżająca autami, że im k🤬a bus pasy porobili...
Samolubne c🤬je uczcie się od żółtych... gdyby to był ciapak czy czarny bym tego nie napisał, ale jednak żółci mają coś z ludzi... ubrania i sprzęt które robią...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie