👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@Gharotief
A co to Katowice, odezwał się gorolek z Wawy, gdzie poziom intelektualny kierowców jest na poziomie spłuczki od klozetu, pozdrawiam.
A co to Katowice, odezwał się gorolek z Wawy, gdzie poziom intelektualny kierowców jest na poziomie spłuczki od klozetu, pozdrawiam.

Przecież to oczywiste, że wina leży po stronie kierowcy samochodu, który zablokował skrzyżowanie, uniemożliwiając lewoskręt. Rower to pojazd przystosowany jazdy po drogach publicznych, tak samo jak samochód.
Niech ktoś wskaże przepis, na podstawie którego kierowca opla popełnił wykroczenie drogowe, bo ja tam skrzyżowania nie widzę, a wyjazd z bramy. Rowerzysta powinien grzecznie poczekać, aż wszyscy przejadą, a nie pchać się i cwaniaczyć. Jeśli miejsce, gdzie rowerzysta chciał skręcić, uznane zostałoby za skrzyżowanie, to mielibyśmy takie skrzyżowania w centrum większości miast co 5 metrów, albo i gęściej.

kanał tego matoła youtube.com/channel/UC9WYDenPr4HsfAibynYZo5Q/discussion
już zablokował komentarze do filmu
już zablokował komentarze do filmu

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie