👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Schizo napisał/a:
Tacy idioci nie powinni mieć prawka.
Tacy idioci nie potrzebują prawa jazdy na rower. Chyba że u ciebie na wsi trzeba dostać pozwolenie od sołtysa na prowadzenie roweru, a co dopiero konia z furą.
RockyWood napisał/a:
kierowca dostanie za czynny napad
cóż..
Nie czynny napad, tylko naruszenie nietykalności cielesnej - gówno mu zrobił, więc co najwyżej pokiwają palcem.

Już nieważne, czy racje miał rowerzysta, czy typ z omegi. Za startowanie do innych z łapami na ulicy powinno się te łapki ucinać.

Jak widzę takich jak ten rowerzysta to aż ciśnienie mi skacze.

Kierowca żadnych przepisów nie złamał, przynajmniej drogowych i tu rowerzysta ma nieuzasadnione pretensje, natomiast za czynny napad powinien dostać taką karę, żeby się nie pozbierał!

Hehe, wjazd na Politechikę od strony Wólczańskiej, przy wyjeżdżaniu też są takie szopki.
jestem ZA wprowadzeniem ponownie karty rowerowej (i egzaminu na nią). Osoba, która nie zna przepisów ruchu drogowego, nie jeździ autem, nie umie się zachować poprawnie, i swoją niewiedzę maskuje agresją i brakiem zdecydowania w działaniach. Jak dla mnie, rowerzysta zachował się zupełnie nielogicznie.

Szkoda, że omegas wypadł tak blado przed kamerą. Widać, że nie ma skrzyżowania, więc nie wiem, gdzie się rowerzysta pcha. Mógł koleś wysiąść, zapytać, czy zna przepisy, kazać mu sfilmować to miejsce i zniszczyć znawcę intelektualnie, skutecznie zamykając mu mordę. Ale widać, że mu zabrakło zwojów

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie