Jutrzejszy dzień tego pana jest sponsorowany przez refleks kolegi
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
I takich przyjaciół warto mieć, a nie ameby, które nagrywają filmik jak rzygasz albo łamiesz kulasy.
Ale co dzicz tam jest. Zap🤬lają brzegiem ruchliwej ulicy tyłem do kierunku jazdy. Następnym razem ich coś p🤬lnie i nawet nie zdążą zareagować.
W domu zrobi mu za to loda
Aż dziw, że najpierw nie wyciągnął telefonu i zaczął nagrywać!
Za trzecim razem mógłby już być sam z siebie bardziej uważny.
Axikor napisał/a:
I takich przyjaciół warto mieć, a nie ameby, które nagrywają filmik jak rzygasz albo łamiesz kulasy.
Pewnie winny mu był pieniądze ... po śmierci by nie oddał
Oj, impreza i to z pieczonymi psami, się koledze należy. A nie są to tanie rzeczy.
Dobrze mieć takiego ziomka obok. Miałem kiedyś podobną sytuację, kolega zlapal mnie za kaptur bo się zamyśliłem i wbiłem na ulice na czerwonym tuż przed zap🤬lającym samochodem.
i to jest prawdziwy przyjaciel a nie k🤬a co cię jeszcze popchnie aby morde cieszyć - na poziomie asfaltowych ne🤬dów z afryki
Konto usunięte
2023-03-31, 17:49
Szacunek dla gościa
A tam p🤬licie, jakby mu nie pomógł, to cieszylibyście się, że materiał na harda :p
RedBlueManieK napisał/a:
Dobrze mieć takiego ziomka obok. Miałem kiedyś podobną sytuację, kolega zlapal mnie za kaptur bo się zamyśliłem i wbiłem na ulice na czerwonym tuż przed zap🤬lającym samochodem.
mniej myśl o tych cyckach i będzie po problemie !
Tym razem się udało ...

))
I prawidłowo
Uratował kolegę, a teraz idą wp🤬lić kierowcy. Kilku innych wk🤬ionych już biegnie.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.