Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:17
BongMan 2012-09-04, 14:11 2
Można jeszcze za pomocą tego palnika rozgrzać monetę do czerwoności i dopiero wtedy dać ją komuś podnieść.
Zgłoś
Don 2012-09-04, 14:15 52
To tylko taki BongMan by ją podniósł.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-04, 14:33
Art. 69. Kto umyślnie niszczy, uszkadza, usuwa lub w inny sposób czyni bezskutecznymi znaki umieszczone przez organ państwowy w celu stwierdzenia tożsamości przedmiotu, zamknięcia go lub poddania rozporządzeniu władzy,podlega karze aresztu, grzywny albo karze nagany.

ups. w Polsce jest to karane tak więc chciałem kiedyś robić podkładki z 1zl tych ameliniowych starych ale kiedyś pan milicjant zwrócił mi uwagę żebym je powyjmował już wiem czemu
Zgłoś
BongMan 2012-09-04, 14:43 14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
NiedźwiedzioGłowy 2012-09-04, 16:05
@mik777pl Wiem, że ignorantia iuris nocet, ale tyczy się to zwłaszcza oznaczeń państwowych i znaków drogowych na przykład (orzełek to kwestia konstytucyjna), a moneta to żadna szkodliwość społeczna.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-04, 16:41 4
Ja w gimnazjum przykleiłem złotówkę do podłogi w szkole za pomocą jakiegoś super glue czy coś... Udawałem, że buta wiążę, stałem pół przerwy na tym, żeby dobrze przyschło i na następnej przerwie chłopaczyna złamał sobie na tej złotówce klucz do domu :<
Zgłoś
malvo 2012-09-04, 16:50
przyspawal jezusa do monety ;_;
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-04, 16:52
zawód troll
Zgłoś
Damciciastko 2012-09-04, 16:57 1
W Polsce wycieli by kawałek chodnika!
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-04, 17:07
a mógł użyć super glue/poxipolu...
Zgłoś
skandal89 2012-09-04, 17:32
Korony szwedzkie
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-04, 18:01 2
BongMan napisał/a:

No pewnie. Taki geniusz jak ty jakby zobaczył na ulicy 5zł to nie próbowałby podnieść

Rozgrzana do czerwoności 5-cio złotówka, nie wyglądałaby zachęcająco do podniesienia, ale co ja tam mogę wiedzieć
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-04, 21:12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
BongMan 2012-09-04, 21:26
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem