Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
BongMan 2012-09-04, 14:11 2
Można jeszcze za pomocą tego palnika rozgrzać monetę do czerwoności i dopiero wtedy dać ją komuś podnieść.

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Don 2012-09-04, 14:15 52
To tylko taki BongMan by ją podniósł.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-04, 14:33
Art. 69. Kto umyślnie niszczy, uszkadza, usuwa lub w inny sposób czyni bezskutecznymi znaki umieszczone przez organ państwowy w celu stwierdzenia tożsamości przedmiotu, zamknięcia go lub poddania rozporządzeniu władzy,podlega karze aresztu, grzywny albo karze nagany.

ups. w Polsce jest to karane tak więc chciałem kiedyś robić podkładki z 1zl tych ameliniowych starych ale kiedyś pan milicjant zwrócił mi uwagę żebym je powyjmował już wiem czemu
Zgłoś
BongMan 2012-09-04, 14:43 14
d0hn napisał/a:

To tylko taki BongMan by ją podniósł.

No pewnie. Taki geniusz jak ty jakby zobaczył na ulicy 5zł to nie próbowałby podnieść, tylko od razu jego genialny, idealny umysł przewidziałby, że ktoś chce go zrobić w c🤬ja.
Podasz mi, o geniuszu, numery totka?

mik777pl, w PRL była moda na noszenie na szyi przedziurawionych monet. Podobno władze strasznie za to ścigały.

podpis użytkownika

Fazi

Pih
Zgłoś
NiedźwiedzioGłowy 2012-09-04, 16:05
@mik777pl Wiem, że ignorantia iuris nocet, ale tyczy się to zwłaszcza oznaczeń państwowych i znaków drogowych na przykład (orzełek to kwestia konstytucyjna), a moneta to żadna szkodliwość społeczna.

podpis użytkownika

Fortes soli, fortiores una.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-04, 16:41 4
Ja w gimnazjum przykleiłem złotówkę do podłogi w szkole za pomocą jakiegoś super glue czy coś... Udawałem, że buta wiążę, stałem pół przerwy na tym, żeby dobrze przyschło i na następnej przerwie chłopaczyna złamał sobie na tej złotówce klucz do domu :<
Zgłoś
malvo 2012-09-04, 16:50
przyspawal jezusa do monety ;_;

podpis użytkownika

non potest tacens
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-04, 16:52
zawód troll
Zgłoś
Damciciastko 2012-09-04, 16:57 1
W Polsce wycieli by kawałek chodnika!
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-04, 17:07
a mógł użyć super glue/poxipolu...
Zgłoś
skandal89 2012-09-04, 17:32
Korony szwedzkie

podpis użytkownika

VT700 85'
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-04, 18:01 2
BongMan napisał/a:

No pewnie. Taki geniusz jak ty jakby zobaczył na ulicy 5zł to nie próbowałby podnieść

Rozgrzana do czerwoności 5-cio złotówka, nie wyglądałaby zachęcająco do podniesienia, ale co ja tam mogę wiedzieć
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-04, 21:12
Na c🤬j się tyle męczyć jak Pattexem by to w 30 sekund zrobił?
Zgłoś
BongMan 2012-09-04, 21:26
Super R🤬acz napisał/a:

Rozgrzana do czerwoności 5-cio złotówka, nie wyglądałaby zachęcająco do podniesienia, ale co ja tam mogę wiedzieć

Rozgrzana do czerwoności byłaby w momencie, w którym byś ją tam położył. Kilka(naście) sekund później wyglądałaby normalnie, a dalej byłaby na tyle gorąca żeby oparzyć.

podpis użytkownika

Fazi

Pih
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie