👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

^ przez chwile chciałem cie pocisnąć ale domyśliłem się że to trolling.
o kashana mi chodziło oczywiście.
o kashana mi chodziło oczywiście.
@cenius hahahaha... chociaż jeden myślący
Poniżej macie ORYGINAŁ bezmózgie cebulaki

Poniżej macie ORYGINAŁ bezmózgie cebulaki

Kolejna propaganda USA jacy to oni byli wspaniali podczas tej wojny. Prawda taka że spieprzali przed vietcongiem aż się za nimi kurzyło - szczególnie w latach 70 gdy było wiadomo ze dostają w dupę jak się patrzy.....
czarek00 napisał/a:
Kolejna propaganda USA jacy to oni byli wspaniali podczas tej wojny. Prawda taka że spieprzali przed vietcongiem aż się za nimi kurzyło - szczególnie w latach 70 gdy było wiadomo ze dostają w dupę jak się patrzy.....
a kto Ci naklamal ze byli oni wspaniali?
kazdy wie ze dopuscili sie masy zbrodni.

Ach ci biedni amerykanie...
Chwila, oni chyba u siebie nie byli, nie?
Chwila, oni chyba u siebie nie byli, nie?

@AzbestoN: Krata piwa i pełny magazynek leci do Ciebie i autora huey-em a na ignorantów napalm.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie