kashan napisał/a:
To DjTiesto - Adagio for Strings tylko że wolniej puszczone ^_^
Czy ty jesteś jakiś zj🤬y?
Cytat:
To DjTiesto - Adagio for Strings tylko że wolniej puszczone
Nie....Nie Nie i jeszcze raz nie, po prostu k🤬a nie mam słów...

Zasmuca mnie fakt, że pseudo artyści podp🤬lają naprawdę zajebiste kawałki z filmów etc, a potem dokładają swoje ucy tucy i grają jak swoje na koncertach ku uciesze bandy zaćpanych ćwierćinteligentów.
A jeszcze bardziej zasmuca to, że potem przyjdzie taki tłuk i stwierdzi, że to Tiesto...
podpis użytkownika
Denied by the blind church.'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
^ przez chwile chciałem cie pocisnąć ale domyśliłem się że to trolling.
o kashana mi chodziło oczywiście.
o kashana mi chodziło oczywiście.
@cenius hahahaha... chociaż jeden myślący
Poniżej macie ORYGINAŁ bezmózgie cebulaki

Poniżej macie ORYGINAŁ bezmózgie cebulaki

Kolejna propaganda USA jacy to oni byli wspaniali podczas tej wojny. Prawda taka że spieprzali przed vietcongiem aż się za nimi kurzyło - szczególnie w latach 70 gdy było wiadomo ze dostają w dupę jak się patrzy.....
czarek00 napisał/a:
Kolejna propaganda USA jacy to oni byli wspaniali podczas tej wojny. Prawda taka że spieprzali przed vietcongiem aż się za nimi kurzyło - szczególnie w latach 70 gdy było wiadomo ze dostają w dupę jak się patrzy.....
a kto Ci naklamal ze byli oni wspaniali?
kazdy wie ze dopuscili sie masy zbrodni.

Ach ci biedni amerykanie...
Chwila, oni chyba u siebie nie byli, nie?
Chwila, oni chyba u siebie nie byli, nie?

C🤬j w dupę hejterom, gdzie niby w tym filmiku wywyższani są amerykanie? Ta wojna była od początku do końca nieporozumieniem, a gdybyście poczytali trochę, to byście wiedzieli, że hejt powinien lecieć na francuzów. Jak już musicie, to przyp🤬alajcie się do tych, którzy byli odpowiedzialni za wydawanie rozkazów, a nie do average Joe, którego wysyłali do zasranej dżungli na drugim końcu świata, w zamian za obietnice jako takiego bytu po powrocie.

@AzbestoN: Krata piwa i pełny magazynek leci do Ciebie i autora huey-em a na ignorantów napalm.