👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe, czy tez je r🤬a ? W koncu integracja to integracja
Kaliber 44 - "Może tak może nie"

podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."Kaliber 44 - "Może tak może nie"

podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."Kaliber 44 - "Może tak może nie"

"barely washing in order to be accepted"
To żonka musi mieć fajnie podczas dymanka
To żonka musi mieć fajnie podczas dymanka

Juz byl taki jeden co obcowal z krokodylami i plaszczkami. Teraz juz go nie ma z nami. Dzikie zwierze to dzikie zwierze. Jeden nieodpowiedni ruch i stajesz sie obiadkiem.

Był już kiedyś Grizzly Man, niejaki Timothy Treadwell, co uważał niedźwiedzie za swoją rodzinę:
najgorsze jest to, że zeżarły też dziewczynę, którą Grizzly Man zabrał ze sobą na wizytę do swoich czworonożnych przyjaciół.

najgorsze jest to, że zeżarły też dziewczynę, którą Grizzly Man zabrał ze sobą na wizytę do swoich czworonożnych przyjaciół.
Tak to oglądam i się zastanawiam, to jego syn? córka? i dopiero podpis że żona

Niedźwiedziom czy kotowatym (lwy, tygrysy itp.) w życiu bym nie zaufał, ale wilki to co innego.
Tak się obcuje z dzikim zwierzem
a nie jakieś tam przytulanie z wilkiem
a nie jakieś tam przytulanie z wilkiem

up. Ja nawet ludziom nie ufam, tylko tym co na to zasłużyli. Żadnemu zwierzęciu, które może mi zrobić krzywdę nie zaufam nigdy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie