Nie wiem co jest zabawniejsze: 38 letni prawiczek dzwoniący po poradę do telewizyjnego wróżbity czy odpowiedź tego maga wody (sodowej).
"Ojej... Przez następne 8 lat niestety nie..." heheh
btw.
Teraz k🤬y podrożały. W burdelu trzeba niekiedy 200 i więcej złotych zapłacić.
"Ojej... Przez następne 8 lat niestety nie..." heheh

btw.

Cytat:
btw.
Proszę, stały bywalec?
A za kartę stałego klienta nie ma zniżki?

Roszp napisał/a:
Proszę, stały bywalec?
A za kartę stałego klienta nie ma zniżki?
Z usług żadnej dz🤬ki nigdy nie korzystałem, bo nie uśmiecha mi się pakować k🤬sa tam, gdzie jakąś godzinę czy dwie wcześniej pakował jakiś niemyty spasły wieprz czy inna zagrzybiona niedorajda życiowa. Jeżeli facet nie potrafi sobie znaleźć kobiety i musi w tym celu szukać ratunku w burdelu to co to za facet?

O cenach wiem, bo kiedyś z kolesiami jechaliśmy zjarani i komuś tam z podróżnych zrodziła się we łbie myśl, żeby zahaczyć o burdel, bo jakoś tak po drodze stał...

lofix1 napisał/a:
@up
nie wstyd Ci tak plotkować i obmawiać?
Dobra, cofam tamto, ale rzeczywiście go spotkaliśmy

Prowadzący też wygląda na takiego, którego jedyną partnerką była Renia Rączkowska.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

BongMan napisał/a:
Prowadzący też wygląda na takiego, którego jedyną partnerką była Renia Rączkowska.
Mnie to się wydaje, że gość robi wszystkich w bambuko i nie wierzy w ani jedną swoją przepowiednię czy chór anielski wiekuisty.
Zauważ jak odchrząknął (23-4 sekunda - to było wymowne) gdy zbierał się do odpowiedzi na pytanie tego prawiczka i jak szybko tej odpowiedzi udzielił... Można powiedzieć, że tak trochę na odp🤬l

Wróżbita gada pierdoły, bo ludzie to łykają i da się na tym zarobić, a sam pewnie śmieje się z tych wszystkich dzwoniących frajerów, gdy siedzi na chacie i popija z żonką czy tam z kolesiami piwsko.
Typowy kuglarz z zacięciem aktorskim i parciem na szkło...
Pan kapitan napisał/a:
Nie wiem co jest zabawniejsze: 38 letni prawiczek dzwoniący po poradę do telewizyjnego wróżbity czy odpowiedź tego maga wody (sodowej).
"Ojej... Przez następne 8 lat niestety nie..." heheh![]()
btw.
Teraz k🤬y podrożały. W burdelu trzeba niekiedy 200 i więcej złotych zapłacić.![]()
Jak dla mnie ustawili ten telefon. Ludzie zacznijcie myśleć, a nie robicie powtórkę z grażynki żarko.
Przecież gość nie siedzi z kamerą 24/7 na programie z wróżbami, żeby trafić na tekst o prawiczku. Kumple zadzwonili, a on nagrywał.
Pozdro

@prosiak43- to on specjalnie zadzwonił?
a ja już myślałem, że to wszystko na prawdę te telefony, wróżby...
a ja już myślałem, że to wszystko na prawdę te telefony, wróżby...

@Poj🤬y Płód
pewnie burdel byłby zamknięte a przy drodze by żadnej nie było
pewnie burdel byłby zamknięte a przy drodze by żadnej nie było
Cytat:
Jeżeli facet nie potrafi sobie znaleźć kobiety i musi w tym celu szukać ratunku w burdelu to co to za facet?
![]()
A jak chodzi mu tylko o seks?