Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
prawie 10 lat na sadolu..
wójek • 2019-02-15, 15:03
witajcie brać sadolska!
otóż zauważyłem, że niecały rok został mi do 10-lecia jako użytkownik tego portalu, a jako, że w ciągu roku może się wydarzyć wiele mniej lub bardziej nieprzyjemnych rzeczy, postanowiłem, że podzielę się swoją "pogodzinną twórczością"

oto kilka animacji (niestety nie wiem jak tu wrzucić gify o ile w ogóle się da..), niektóre bardziej mroczne, inne mniej, a gdzieniegdzie są też cycki (ale to dla dociekliwych), więc jeśli ktoś nie ma planów na piątkowy wieczór to życzę nie aż tak bardzo c🤬jowego seansu:

i jako bonus, rozp🤬ol, do którego robiłem animację:

podpis użytkownika

facebook.com/komarywczekoladzie
Zgłoś
wójek 2019-02-15, 18:47 6
p.s.
znalazłem jeszcze kilka na dysku:

podpis użytkownika

facebook.com/komarywczekoladzie
Zgłoś
Presty 2019-02-15, 18:54 1
Pije własnie piwko.
Twoje zdrowie wójek!

Zgłoś
Parker 2019-02-15, 18:58 3
Moze jakies Ramki badz oznaczenia dla uzytkownikow z dlugim stazem? tylko taki propozyszyn.

podpis użytkownika

Wszystkiego Dobrego Panie Kolego
Zgłoś
floverinho 2019-02-15, 18:58 1
to też Ty?

Zgłoś
gohan27-01 2019-02-15, 18:59
Usuń konto
Zgłoś
naczelny1 2019-02-15, 20:19
Trochę daje Amanitą i jest to komplement. ale i tak najbardziej mi się podoba disneyowski kozioł-urwis.
Zgłoś
j................H 2019-02-15, 20:42
Samochwala w kacie stala...a niech Ci bedzie,cos tworzysz i nawet fajnie Ci to wychodzi ale c🤬j Ci w dupe bo to sadistic i reklama swej tworczosci to gdzieindziej;)...spoxik,rob to...Lepsze to niz walenie po kablach i chodzenie do kosciola,pozdro600
Zgłoś
wilkoala 2019-02-15, 21:20
No to niezły z ciebie kozak że jeszcze tylko rok do okrągłej dekady, ty już chyba musisz mieć rangę Elitarny.
Jeszcze trochę i może zostaniesz zastępcą moderatora, albo szeryfem , albo władcą sadistika.

Ale animacje masz fajne, to już mówię bez sarkazmu.
Najbardziej spodobał mi się kurczak bo się z nim identyfikuje.
Zgłoś
wubepe 2019-02-15, 21:21
Ale masz chory mózg... Fajnie
Zgłoś
Egzekutorka 2019-02-15, 22:51
Winszuje i życzę dalszych sukcesów

podpis użytkownika

I'm fucking crazy but I'm free
Zgłoś
Arathnmor 2019-02-15, 23:33
Wirtualne piwo na pokręcone zwoje. A co tam, znaj łaskę pana, wirtualna ruda na myszach na zszargane nerwy.

podpis użytkownika

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
hardowski 2019-02-16, 2:43
Winszuję 9 lat.

Ja bym miał konto od 10, ale lubię uśmiercać małe kotki (mam na koncie z 4)
Zgłoś
Gambi 2019-02-16, 5:30
Ok. Zrób losowanie z okazji 10- lecia

1. Pierwszym 10 op🤬lisz gałę. Przynajmniej Polskę zwiedzisz.

2. Przebierz się za babe i wrzuć na harda. Ci od "its a trap" będą mięli fajny weekend.

Btw może i masz pomysły, ale jesteś bardzo leniwy.
Zgłoś
artiee 2019-02-16, 7:06
Animacje z dupy, nic się nie dzieje. Nic🤬ja nie wyżebrzesz piwa
Zgłoś
Angeltostarakurwa 2019-02-16, 7:13
ja już po jubileuszu
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie