Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
prawie 10 lat na sadolu..
wójek • 2019-02-15, 15:03
witajcie brać sadolska!
otóż zauważyłem, że niecały rok został mi do 10-lecia jako użytkownik tego portalu, a jako, że w ciągu roku może się wydarzyć wiele mniej lub bardziej nieprzyjemnych rzeczy, postanowiłem, że podzielę się swoją "pogodzinną twórczością"

oto kilka animacji (niestety nie wiem jak tu wrzucić gify o ile w ogóle się da..), niektóre bardziej mroczne, inne mniej, a gdzieniegdzie są też cycki (ale to dla dociekliwych), więc jeśli ktoś nie ma planów na piątkowy wieczór to życzę nie aż tak bardzo c🤬jowego seansu:

i jako bonus, rozp🤬ol, do którego robiłem animację:

podpis użytkownika

facebook.com/komarywczekoladzie
Zgłoś
Sklasyk 2019-02-16, 7:38
E, paaanie, mi za miesiąc walnie 11 lat.

a podobno mój numer obozowy to 1409, więc jest jeszcze 1408 starszych stażem użytkowników, tylko ciekawie jak wielu jeszcze regularnie odwiedza to miejsce.

Ale animacje fajne.

podpis użytkownika

3d dupa dupa dupa
Zgłoś
fun88 2019-02-16, 7:44
c🤬jowe. dziękuje do widzenia.

podpis użytkownika

hs
Zgłoś
baku6969 2019-02-16, 9:04 1
Jestem na Sadolu od 2011-01-15, 20:56 i nie przegapiłem ani jednego filmiku dlatego mam tak zryty czerep, że w normalnym życiu się ze mną nie dogadasz

podpis użytkownika

J.SZ
Zgłoś
s................s 2019-02-16, 13:24 1
Duży browar za klip do Iperyt, zajebiście pasuje do klimatu płyty i kapitalnie zrealizowany.
Zgłoś
S................y 2019-02-16, 20:54 1
czyli bongmana pamietasz ?
Zgłoś
wójek 2019-02-18, 18:40
Smalecdrobiowy, pamiętam, że był ktoś taki, chyba człowiek suchar i coś z krabami albo rakami z nim było, ale nie zagłębiłem się nigdy bardziej

podpis użytkownika

facebook.com/komarywczekoladzie
Zgłoś
J................8 2019-02-26, 18:15
@2up każdy bongmana pamięta
Zgłoś
Angevil 2019-03-07, 12:29
10 lat stuknęło miesiąc temu.
Numer obozowy 3582

podpis użytkownika

I tak to jest.
Zgłoś